Beyonceinstagram.com
StoryEditor

Beyonce prekvapila fanúšikov: Ponúka lístky zadarmo na 30 rokov, má však podmienku

04.02.2019, 14:12
Celebrity
Autor:
ČTK
Spevácka superstar Beyoncé a jej manžel, raper Jay-Z ponúkajú fanúšikom možnosť vyhrať lístky zadarmo na ich koncerty na najbližších 30 rokov, ak sa aspoň na mesiac stanú vegánmi. Informovala o tom agentúra Reuters.

Ponuku speváčka oznámila svojim 123 miliónom fanúšikov na Instagrame v stredu večer s tým, že je na podporu projektu Greenprint. Jeho cieľom je prinútiť ľudí, aby prispeli k ochrane životného prostredia tým, že prejdú na rastlinnú stravu. Podľa pravidiel súťaže dostane jeden fanúšik dva lístky na všetky turné oboch celebrít v nadchádzajúcich 30 rokoch.

Beyoncé prisľúbila, že bude jesť rastlinnú stravu na raňajky a v pondelky sa bude stravovať bezmäsitými jedlami. Jay-Z sa zaviazal, že aspoň dve jeho jedlá denne budú rastlinné.

Projekt Greenprint je duchovným dieťaťom osobného trénera Beyoncé, Marca Borgesa, ktorý vlani v decembri o vegánstve a cvičení vydal knihu. Predslov napísali Beyoncé a Jay-Z.

Najviac pre ochranu životného prostredia podľa záverov štúdie publikovanej vlani v júni vo vedeckom časopise Science môžu ľudia urobiť tým, že sa vyhnú mäsu a mliečnym výrobkom. Takýto krok by podľa štúdie totiž prispel k nižšej spotrebe vody, znížil by množstva plynov vydávanými zvieratami a znížil by emisie spojené s dopravou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:59