TV Markíza
StoryEditor

Oteckovia si pre fanúšikov pripravili veľké prekvapenie

11.12.2018, 13:50
Celebrity
Autor:
TS
Rodinný seriál Oteckovia sa okamžite od svojho štartu na obrazovkách televízie Markíza stal doslova diváckym fenoménom, ktorý si získal obrovské množstvo fanúšikov a zaradil sa k najsledovanejším programom na celom trhu.

Ako poďakovanie za celoročnú nehasnúcu priazeň si jeho tvorcovia pre divákov pripravili naozaj originálny darček - vôbec prvú autorskú vianočnú pesničku v rámci všetkých doterajších markizáckych seriálov s názvom Vianoce s Oteckami.

Veselú a skutočne chytľavú pesničku naspievali štyria hlavní hereckí predstavitelia seriálu Oteckovia - Braňo Deák, Marek Fašiang, Vlado Kobielsky a Filip Tůma - spoločne so štvoricou detských hercov - Laurou Gavaldovou, Izabelou Gavorníkovou, Marošom Baňasom a Tobiasom Králom. Na texte skladby sa podieľal celý tím tvorcov seriálu Oteckovia a o hudbu sa postaral uznávaný skladateľ Slavo Solovic.

K pesničke vznikol aj videoklip, ktorý sa nakrúcal priamo v seriálových ateliéroch, konkrétne v televíznej obývačke a kuchyni rodiny Bielikovcov. "Pri nakrúcaní vládla naozaj skvelá atmosféra. Deti aj dospelí si vychutnali predčasné Vianoce - spoločne ozdobovali stromček, pripravovali medovníčky a zažili množstvo zábavy. Veríme, že túto skvelú vianočnú náladu sa nám podarí preniesť aj na všetkých divákov," povedal Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:32