Daniela Matušková, Matúš Lago
StoryEditor

Pre väčší nos sa jej smejú, niektorí ju posielajú na plastiku. Reakcia Adely Vinczeovej vás donúti zamyslieť sa

10.01.2022, 15:00
Celebrity
Slávnou sa stala po tom, čo moderovala Superstar. Svoj úspech dnes niekoľkokrát znásobila - a s ním aj záujem o ňu. Aj preto však z času na čas musí čeliť témam, ktoré sú pre niektorých ľudí nepríjemné.

Adela Vinczeová patrí k známym tváram, ktoré (nielen) na televíznych obrazovkách pôsobia už viac ako 15 rokov. Za ten čas sa jej podarilo vybudovať úspešnú kariéru a do dnešného dňa sa považuje za najlepšiu slovenskú moderátorku. Niet sa čomu čudovať - Adela si preskákala mnohými projektami, od moderovania Superstar, účasti v tanečnej súťaži Let's Dance až cez rannú šou v známom slovenskom rádiu až po vlastnou šou Trochu inak s Adelou, kde spovedá zaujímavých hostí z rôznych sfér.

Už od začiatku sa líšila nielen svojím osobitým humorou a prirodzenosťou pred mikrofónom, ale aj svojím vzhľadom. Na rozdiel od iných celebrít totiž nevyzerala tuctovo a mnohí apelovali na to, že má výraznejší nos. Našli sa aj takí, ktorí tvrdili, že ak by podstúpila plastickú operáciu nosa, bola by omnoho krajšia a úspešnejšia. 

Krása nie je o vzhľade

Zdá sa však, že Adela si nikdy z týchto poznámok nič nerobila, práve naopak - dokázala to otočiť na srandu. Dnes sa, ako prezredila portálu emefka, pozerá na veci inak. ,,Nebavia ma vtipy na adresu môjho nosa, ale to len preto, že je to naozaj otrepané,'' prezradila v otvorenom rozhovore, kde priznala, že na to, aby ju vtip pobavil, by nemal byť obohratý, ale prirodzený a spontánny. Zároveň odpovedala na otázku, ktorá rozhovor namierila na tému estetických zákrokov.

,,Vzhľadové preferencie iných žien neriešim. Z nejakého dôvodu (pozn. redaktora, nechávajú sa upravovať) to robia. Nie je to moja vec. Ja len viem, že všetky pôžičky si pýtajú splátky. Inými slovami, do života som dostala nejaký “kredit”. V tom je zahrnutý aj vzhľad. Akonáhle chcem niečo navyše, tak si musím od života “požičať”. No a život si pýta splátky. Vo forme chorobnej neschopnosti prijať sa, aká som, s následnými depresiami,'' opísala metaforou svoj postoj k zákrokom. 

Na vzhľad sa však nefixuje a nepripisuje mu dôležitú úlohu. ,,Netvrdím, že som so všetkým na sebe absolútne vyrovnaná a v harmónii. Ale opakujem, je to voľba každého a nemám to čo ja riešiť,'' dodala. A my s ňou súhlasíme - to, ako človek vyzerá, je jeho osobná vec a nemal by to prispôsobovať štandardom druhých, ale tomu, ako to cíti. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 07:16