profimedia
StoryEditor

Dominika Cibulková sa mení na nepoznanie. Za jej novým vzhľadom stojí kopec tvrdej driny

12.01.2022, 05:00
Celebrity
Bývalá tenistka musela počas kariéry či po nej každodenne čeliť negatívnym komentárom na jej postavu. Dominika Cibulková sa im však nepoddala a poriadne na sebe zamakala. Pozrite sa, ako vyzerá mamička malého jednoročného Jakubka po veľkej premene.

Nie je to tak dávno, čo sa Dominika Cibulková rozhodla ukončiť úspešnú tenisovú dráhu, aby sa s manželom mohla vrhnúť na budovanie rodinky. Počas svojej kariéry mala bývalá tenistka normálnu postavu športovkyne, avšak negatívne komentáre si vyslúžila najmä jej výška. Mnohí sa do jej vzhľadu navážali aj po ukončení kariéry a nepomohla tomu ani jej obľuba v extravagantnejších outfitoch: „stále sa potrebuje predvádzať. Veď ona nie je modelka, a to ani zďaleka.“ Netrvalo dlho, čo po krste svojej knihy Tenis je môj život, oznámila, že čaká svoje prvé dieťatko.

Či už počas tehotenstva, alebo po ňom, neprajníkom nedala spávať jej postava a neustále ju obklopovali negatívnymi reakciami. „Nehnevajte sa, ale môj názor je, že nevyzerá dobre a je veľmi nevkusná,“ napísala fanúšička pod fotografiu, na ktorej je tehotná Dominika Cibulková oblečená do priehľadných sieťkovaných šiat. Aj keď malý Jakubko minulý rok v lete oslávil svoje prvé narodeniny, bývalá tenistka sa už po jeho narodení rozhodla urobiť veľký krok.

Za jej postavou stojí kopec driny a odhodlanie

Po pôrode išla, ako takmer u každej ženy, váha hore a aj kvôli tomu sa Dominika Cibulková stretla s mnohými negatívnymi komentármi. Avšak už dlhé mesiace tvrdo pracuje na svojej postave a zmena na seba nenechala dlho čakať. „Bohužiaľ nie som typ, ktorý chudne sám od seba, ale nie je horšia vlastnosť ako sebaľútosť, tú maximálne neznášam a opovrhujem ňou. Je za tým naozajstná drina, chcela som sa páčiť sama sebe, svojmu manželovi a opäť si obliekať obľúbené kúsky zo šatníka a to ma nakoplo,“ napísala na sociálnej sieti a dodala, že každý môže mať motiváciu, len ju treba nájsť a pevne sa jej držať.

Bývalá tenistka tiež priznala, že od pôrodu schudla už takmer 20 kg. „Samozrejme aj ja zhreším, ale šesť dní v týždni sa držím a ten výsledok potom teší omnoho viac, keď viete, čo ste pre to urobili a vážite si sám seba ešte viac,“ napísala Dominika Cibulková fanúšikom, ktorí ju zaplavili pochvalnými komentármi. Niet pochýb o tom, že bývalá tenistka má sebavedomie na rozdávanie a po niekoľko mesačnej tvrdej práci na svojej postave sa jej len zvýšilo. Môžeme len dúfať, že už nebude pre niektorých terčom posmechu, ale predovšetkým inšpiráciou a vzorom.

Pozrite si Dominikinu premenu:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 17:13