archív Dominiky Cibulkovej
StoryEditor

Cíti sa čoraz sebavedomejšie. Dominika Cibulková sa nebojí predvádzať extravagantné outfity

06.01.2022, 12:00
Celebrity
Bývalá tenistka Dominika Cibulková si už približne dva roky užíva život bez profesionálnej kariéry. Na oplátku si ako koníček našla módu, zmenila svoj životný štýl a neustále prekvapuje extravagantnými kúskami. Čím to je, že sa cíti stále viac sebavedomejšie?

Aj keď je už dva roky z kolotoča profesionálnej tenistky preč, od tvrdej driny nikdy neupustila. Dominika Cibulková sa po kariére začala venovať nie len rodine, ale aj móde a novému životnému štýlu. Okrem toho, že je hrdou mamou, nebojí sa ukázať svoju postavu v extravagantnejších outfitoch, ktorými dokáže vždy spôsobiť veľký rozruch. Svojský štýl obliekania a jej prezentovanie sa na sociálnych sieťach dokazuje, že bývalej tenistke sebavedomie určite nechýba. Čím to je, že sa fanúšikom nehanbí ukazovať svoju figúru stále viac a v plnej kráse?

Dominika Cibulková je sama sebou

Dominika Cibulková si tvrdou drinou v kariére tenistky zaručila to, že môže nosiť, čo sa jej zachce. Problém jej nerobia ani odvážne kúsky, práve naopak, nosí ich hrdo a sebavedomo. Na sociálnych sieťach zdieľa príspevky, ktoré sa nie vždy stretnú s pochopením. Avšak Dominika Cibulková vie, ako bojovať s negatívnymi komentármi. „Jedna noc, dva odlišné outfity. PS: nepýtam sa, ktorý je krajší ani či je nejaký pekný alebo ako mi sedia, lebo mne sa páčia oba,“ napísala k videu, na ktorom predvádza svoj outfit. Niektorí fanúšici si už na jej odvážny štýl zvykli a preto sú ich reakcie plné podpory: „obdivujem Vašu guráž si obliecť na seba nekonvenčné outfity a vždy v nich vypadáte užasne. Len tak ďalej, ste pre mňa inšpirácia.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Ako dlhoročná športovkyňa, ktorá pracovala tak tvrdo, že si to väčšina ľudí nevie ani predstaviť, býva často zhadzovaná za to, že na takéto kúsky nemá figúru modelky. Neboj sa byť sama sebou, lebo ja sa určite nebojím,“ napísala Dominika Cibuľková k fotografii, ktorou odkazuje ľuďom, aby vždy zostali takými, akí sú. V posledných mesiacoch sa však bývala tenistka na svojej postave poriadne nadrela. Ani pri chudnutí jej nechýbala pevná vôľa a odhodlanie.

Pozrite si najvýraznejšie outfity Dominiky Cibulkovej:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:17