TV JOJ
StoryEditor

Skvelá správa pre fanúšikov seriálu Za sklom: Pripravujú tretiu sériu!

17.07.2018, 17:28
Celebrity
Televízia JOJ a produkčná spoločnosť D.N.A. sa dohodli na ďalšej spolupráci.

Kriminálny seriál Za sklom bude pokračovať aj ďalšou sériou. Televízia JOJ a produkčná spoločnosť D.N.A. sa dohodli na ďalšej spolupráci, čo potvrdil na Facebooku producent Rasťo Šesták. Rovnako informáciu potvrdila aj televízia JOJ. "Pripravujeme tretiu sériu úspešnej kriminálky Za sklom. Nové časti sa začnú nakrúcať na budúci rok,“ uviedla pre Stratégie hovorkyňa TV JOJ Lucia Kulihová.

Pokračovanie seriálu potvrdil na Facebooku aj generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega. „Príbeh Za sklom bude pokračovať s obľúbenými hrdinami a rovnako kvalitnými tvorcami, ktorí sa v novej sérii budú venovať viacerým celospoločenským problémom, ako aj dosiaľ neobjasnenej vražde novinára,“ uviedol vo svojom statuse.

Kriminálny 8-dielny seriál Za sklom uviedla televízia JOJ na obrazovky na jeseň v roku 2016. Po úspechu prvej série nakrútila druhú sériu, rovnako s ôsmimi časťami. Tú po viacerých odkladoch odvysielala na jar tohto roka. Televízia bola s výkonmi seriálu spokojná a nevylúčila ďalšie pokračovanie, čo teraz potvrdila.

Za sklom pre televíziu JOJ realizuje produkčná spoločnosť D.N.A. režiséra Petra Bebjaka a producenta Rasťa Šestáka. V jej produkcii vznikli aj seriály Odsúdené alebo Dr. Ludsky, pre Českú televíziu zase pripravovala Modrpartu, Kriminálku Anděl či minisériu Spravedlnost, s ktorou dosiahla svetový úspech. Práva na jej nakrútenie kúpila hollywoodska produkčná spoločnosť hercov Bena Afflecka a Matta Damona.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:03