Súťažnú šou, v ktorej známi slovenskí interpreti napodobňujú svetové hviezdy, odštartovala na začiatku roka televízia Markíza. Po úspechu prvej série nakrútila Markíza aj druhú sériu, ktorú odvysielala na jeseň. Víťazom prvej série sa stal Lukáš Adamec, víťazkou druhej série sa stala Mária Čírová. K úspechu šou nepochybne prispela aj skvelo zohratá porota, do ktorej v obidvoch sériách zasadli Dano Dangl, Zuzana Fialová a Mário „Kuly“ Kollár, ktorých vždy dopĺňa dobre známy špeciálny hosť, obľúbený moderátor Martin „Pyco“ Rausch a celý produkčný tím na čele s režisérom Pepem Majeským. Televízia vychádzala z formátu s názvom "Tu cara me suena", ktorý vznikol v Španielsku a prvýkrát bol odvysielaný v roku 2011.TV Markíza
StoryEditor

Moderátor šou Tvoja tvár znie povedome odhalený: Poznáme aj meno prvého účinkujúceho!

29.06.2018, 13:08
Celebrity
Televízia Markíza uvedie na jeseň už štvrtú sériu zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome a postupne začína odhaľovať mená účinkujúcich.

Ako píšu strategie.hnonline.sk Najnovšie potvrdila, že moderátorom šou bude Martin "Pyco" Rausch, ktorý moderoval všetky tri predchádzajúce série. „Martin „Pyco“ Rausch patrí medzi moderátorskú špičku a bol pre šou prvou a prirodzenou voľbou. Som rád, že môžeme v našej spolupráci pokračovať aj v štvrtej sérii,“ potvrdil na webe Markízy režisér Pepe Majeský. Z opätovnej spolupráce má rovnako radosť aj samotný moderátor. „Moderovať šou Tvoja tvár znie povedome bol pre mňa veľký zážitok a som presvedčený, že aj tentoraz zažijeme veľa neopakovateľného. Teším sa na štvrtú sériu,” povedal na margo spolupráce.

Prvou oficiálne potvrdenou účinkujúcou celebritou je komička Evelyn, ktorá sa pred časom objavila v tanečnej šou Let's Dance. „Na šou sa teším a idem do toho s veľkým rešpektom, keďže som nikdy nespievala, je to pre mňa ďalšia veľká výzva. Opäť o kus prekročím svoju komfortnú zónu a sama som zvedavá, ako to dopadne. Myslím, že sa máme všetci na čo tešiť,“ povedala Evelyn.

Ako potenciálni súťažiaci sa spomínajú aj herečka Nela Pocisková, moderátorka SuperStar Jasmina Alagič a Martin Nikodým, ktorý moderuje v RTVS Milujem Slovensko a na Markíze pred rokom moderoval Pevnosť Boyard. Z ďalších mien zostávajú zatiaľ nepotvrdené aj informácie o spevákovi Adamovi Ďuricovi a herečke Márii Bartaloš Havranovej, ktorá je divákom známa zo seriálu Oteckovia alebo z tanečného  filmu Backstage, ktorý kiná uviedli tento rok.

Vo výpravnej šou napodobňuje osem známych slovenských tvárí svetové hviezdy. Tento formát s pôvodným názvom Tu cara me suena vznikol v Španielsku a prvýkrát bol odvysielaný v roku 2011. Na Slovensku ho uviedla pod názvom Tvoja tvár znie povedome prvýkrát Markíza na jar 2016. Víťazom prvej série sa stal Lukáš Adamec, druhú sériu vyhrala Mária Čírová a kráľom tretej série bol Peter Brajerčík. 

Moderátorom všetkých doterajších sérií bol Martin „Pyco“ Rausch, zostavu porotcov tvorili Zuzana Fialová, Dano Dangl a Mário „Kuly“ Kollár, ktorých v tretej sérii doplnil Juraj „Šoko“ Tabaček. Šou vzniká už od začiatku pod režisérskou taktovkou Pepe Majeského.

Šou sa vráti na obrazovky Markízy po rok a pol ročnej pauze na jeseň tohto roka. Patriť jej budú opäť nedeľné večery.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 13:31