MilenkyTV Markíza
StoryEditor

Skvelá správa pre fanúšikov: Milenky sa vrátia!

22.06.2018, 13:36
Celebrity
V jarnej sezóne priniesla Markíza na obrazovky seriál Milenky zo života štyroch tridsiatničiek.

V réžii Jakuba Kronera (Lóve, LokalFilmis) sa v hlavných úlohách predstavili Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a prvýkrát na Slovensku aj Antónia Lišková, ktorá pôsobí v Taliansku, kde je veľmi populárna, píšu strategie.hnonline.sk.

Seriál pre televíziu pripravila producentka Adriana Kronerová, ktorá siahla po úspešnom britskom formáte Mistresses, ktorý adaptovala na slovenské pomery. Formát uviedla BBC v rokoch 2008 - 2010, odvysielala z neho 16 častí postupne v troch sériách. Neskôr vznikli lokálne verzie seriálu tiež v Rusku a USA. 

Pokračovanie Mileniek zatiaľ televízia neplánuje, keďže britská predloha pokračuje už len štyrmi časťami. Tvorcovia však plánujú využiť potenciál seriálu a nakrútiť vianočný film, ktorý pripravujú už dlhšie. „Momentálne prerábam a prispôsobujem scenár, lebo chceme, aby tam hrali herečky z Mileniek. Myslím si, že medzi nimi vznikla veľmi dobrá „chémia“ a bola by škoda to nevyužiť. A rovnako aj celý tvorivý tím Mileniek,“ hovorí o svojich plánoch Kronerová. „Mali sme veľké šťastie, že sa nám podarilo dať dohromady skvelú zostavu talentovaných ľudí. Je to romantická komédia a chceme nakrúcať v zime, čiže v kinách by mala byť v prvej polovici budúceho roka,“ prezrádza viac o filme producentka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:27