TV Markíza
StoryEditor

Obľúbený seriál Oteckovia dnes končí: Vieme, aké novinky chystajú na jeseň!

07.06.2018, 14:03
Celebrity
Do ďalšej sezóny pripravujú tvorcovia obľúbeného seriálu niekoľko prekvapení.

Seriál Oteckovia uviedla Markíza na obrazovky v pondelok 1. januára. Celkovo odvysielali divákom 110 epizód. Oteckovia nemali konkurenciu a dosahovali dokonca lepšie výkony ako niektoré relácie v hlavnom vysielacom čase, uvádzajú strategie.hnonline.sk.

Rodinný seriál zo života štyroch otcov je inšpirovaný chilskou predlohou, ktorá je adaptáciou pôvodného argentínskeho formátu Señores Papis televízie Telefe z roku 2014.

Čomu pripisuje televízia úspech seriálu? 

„Najmä tomu, že Oteckovia sú iní – modernejší, odľahčenejší, zábavnejší, s vyššou hodnotou pri písaní príbehov, scenára aj pri spôsobe nakrúcania. Výrazne sme do nich investovali aj po produkčnej stránke,“ hovorí Kočíšek.

Novinky ďalšej série

Oteckovia sa po letnej prestávke vrátia na obrazovky opäť na jeseň, kedy Markíza uvedie ďalšie premiérové časti. „V novej sérii neplánujeme žiadne výraznejšie zmeny, keďže sa nám podarilo nájsť tú formu, ktorú diváci očakávajú. Diváci sa budú môcť tešiť na nové humorné rodinné situácie, napríklad ďalší spoločný oteckovský výjazd,“ dodáva Kočíšek.

Yan Renelt / MAFRA

Televízia však pripravuje aj nejaké novinky. „Prinesieme nové postavy - prasiatko, ktoré bude žiť v škôlke, obľúbeného hercaJána Koleníka, ktorý bude stvárňovať postavu mladšieho brata seriálovej Tamary, teda herečky Zuzany Mauréry. Bude hrať čosi iné, ako boli diváci doteraz zvyknutí, preto sa tešíme, ako sa toho zhostí,“ uzatvára Kočíšek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:58