cinemart
StoryEditor

Zažite neopakovateľný zážitok so skupinou ABBA a s filmom Mamma Mia!

04.06.2018, 15:24
Celebrity
Dokáž, že si najväčší fanúšik skupiny ABBA a filmu Mamma Mia. Buď hviezdou videoklipu k filmu Mamma Mia Here We Go Again !

Čo môžete vyhrať?

Víťaz súťaže sa stane neoddeliteľnou súčasťou svetu Mamma Mia! Vyskúšate si na vlastnej koži natáčanie profesionálneho videoklipu, vďaka kostýmu a líčeniu sa nachvíľu premeníte na člena skupiny ABBA, získate množstvo filmových darčekov a tiež vstupenky na slávnostnú premiéru filmu Mamma Mia spoločne s ďalšími VIP osobnosťami! Here We Go Again. Videoklip uvidí na plátnach kín celé Slovensko.

Buď hviezdou muzikálu Mamma Mia!

Dokážte, že ste najväčšia Dancing Queen na Slovensku. Vyfoťte sa alebo natočte video, ktoré bude dokazovať tvoj vzťah ku skupine ABBA a muzikálu Mamma Mia. Fantázii sa medze nekladú a tí najlepší budú odmenení. Svoje fotky môžete posielať na Facebook Magazínu Evita do 10. júna.

Odborná porota na čele so Zuzkou Vačkovou , ktorá je jednou z predstaviteliek muzikálu Mamma Mia  na Novej scéne, vyberie 11. júna víťaza. Ten si na vlastnej koži spolu s dvoma priateľmi užije natáčanie profesionálneho klipu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:36