instagram.com
StoryEditor

Šokujúci rozchod: Známy spevák ohlásil po 7 rokoch koniec

26.04.2018, 14:09
Celebrity
Bývalý superstárista priznal, že ich láske odzvonilo. Spevák a jeho partnerka Kristína sa rozišli po siedmich rokoch. Dôvod konca vzťahu, ktorý vyzeral ideálne, ozrejmil Tomeček na sociálnej sieti.

Samuel Tomeček oznámil svojim fanúšikom, že jeho vzťah s priateľkou Kristy sa definitívne skončil. A to po siedmich rokoch!

"Ako sa hovorí, po siedmich rokoch vo vzťahu vraj prichádza zlom. Buď svadba, zásnuby, alebo rozchod. Pre mňa a Kristy, žiaľ, nastala tá posledná možnosť. Máme sa stále veľmi radi, zažili sme spolu za ten čas veľmi veľa a okrem lásky nás spája hudba. Pracovne spolu zostávame, pretože za tých sedem rokov sa nám toho podarilo veľa vybudovať a bola by škoda, keby sme teraz všetko zahodili. Funguje nám to spolu už dlho a veríme, že to tak aj ostane," šokoval Tomeček na svojom Instagrame.

"Keď sme spolu začínali, bolo to najprv o práci, ale nakoniec z toho za krátky čas vznikla veľká láska, ktorá trvala takmer sedem rokov. A trvá stále. Niekedy však iba láska nestačí. Obaja máme iné priority v živote a už sa nedali naďalej vzájomne skĺbiť. Veľa sme sa od seba naučili, boli sme spolu vždy v dobrom aj zlom, vždy sme sa po hádke pomerili a opäť sa tešili na náš spoločný čas. Nanešťastie, keď sme spolu začínali, chodili sme ešte obaja do školy a predsalen sme videli život inak ako dnes. Necítili sme sa spolu už nejakú dobu šťastní a preto sme sa rozhodli náš vzťah ukončiť," pokračoval spevák vo svojom statuse.

"Obaja si prajeme len to najlepšie, zostávame stále veľmi blízkymi priateľmi, veríme, že obaja nájdeme to, čo nám obom vo vzťahu chýbalo a dokážeme byť opäť šťastní. Kristy, ďakujem ti za všetko..pre mňa zostaneš už navždy veľmi hlboko v mojom srdci. Veríme, že pochopíte, že sa nechceme viac k nášmu vzťahu verejne vyjadrovať, pretože je to pre nás čerstvé a samozrejme nie ľahké. Ďakujeme," dodal Samuel.

Ahojte priatelia, kamaráti, fanúšikovia. Ako sa hovorí, po siedmich rokoch vo vzťahu vraj prichádza zlom. Buď svadba, zásnuby, alebo rozchod. Pre mňa a Kristy, žiaľ, nastala tá posledná možnosť. Máme sa stále veľmi radi, zažili sme spolu za ten čas veľmi veľa a okrem lásky nás spája hudba. Pracovne spolu zostávame, pretože za tých sedem rokov sa nám toho podarilo veľa vybudovať a bola by škoda, keby sme teraz všetko zahodili. Funguje nám to spolu už dlho a veríme, že to tak aj ostane. Keď sme spolu začínali, bolo to najprv o práci, ale nakoniec z toho za krátky čas vznikla veľká láska, ktorá trvala takmer sedem rokov. A trvá stále. Niekedy však iba láska nestačí. Obaja máme iné priority v živote a už sa nedali naďalej vzájomne skĺbiť. Veľa sme sa od seba naučili, boli sme spolu vždy v dobrom aj zlom, vždy sme sa po hádke pomerili a opäť sa tešili na náš spoločný čas. Nanešťastie, keď sme spolu začínali, chodili sme ešte obaja do školy a predsalen sme videli život inak ako dnes. Necítili sme sa spolu už nejakú dobu šťastní a preto sme sa rozhodli náš vzťah ukončiť. Obaja si prajeme len to najlepšie, zostávame stále veľmi blízkymi priateľmi, veríme, že obaja nájdeme to, čo nám obom vo vzťahu chýbalo a dokážeme byť opäť šťastní. Kristy, ďakujem ti za všetko..pre mňa zostaneš už navždy veľmi hlboko v mojom srdci. Veríme, že pochopíte, že sa nechceme viac k nášmu vzťahu verejne vyjadrovať, pretože je to pre nás čerstvé a samozrejme nie ľahké. Ďakujeme. #laska #stastie #priatelstvo #hudba

Príspevok, ktorý zdieľa slovak singer, musician (@samueltomecek),

Hoci ich vzťah patril k tým, ktoré vyzerali naozaj ideálne a okolie očakávalo, že onedlho príde svadba, nakoniec sa stal presný opak. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:56