StoryEditor

Prvé slová Dary Rolins po rozchode s Rytmusom: Čo stojí za koncom ich vzťahu?

06.04.2018, 14:21
Celebrity
Toto je dôvod, prečo im to nevyšlo.

Obľúbená speváčka svojim fanúšikom na facebookovom profile objasnila, prečo skrachoval jej sedemročný vzťah s Rytmusom. Zo svojich pocitov sa vypísala vo voľnom pokračovaní jej „Života podľa Dary“.

Len pár dní po rozchode zverejnila nasledujúci text: "S Patrikom sme prežili skvelý čas, aj keď náš vzťah bol na začiatku nekonvenčný a pre mnohých ťažko pochopiteľný. Milovali sme sa, a preto sme si dokázali vyhovieť v tej zložitosti spoločného spolunažívania a menežovania nášho pracovného a voľného času. Pre oboch je naša práca veľmi dôležitá," napísala speváčka.

"To, ako veľmi, ale dokáže, s dovolením, pochopiť zase len umelec. Tento druh lásky a určitej závislosti nejde nahradiť ani vytlačiť. A chcieť to po jednom alebo druhom, je zničujúce. V mojom prípade má navyše bezkonkurenčné miesto v srdci moja dcéra. Miera kompromisu a lásky je vždy individuálna. Som žena a ženy sú všeobecne citlivejšie. Naša empatia má na rozdiel od tej mužskej presah v mnohých súvislostiach a naše potreby sú iné, tiež však veľmi konkrétne," dodala Dara.

"Na tom, že sa ľudia nerozídu zo dňa na deň, nie je nič neobvyklého. Nehrali sme divadlo ani na verejnosti, ani v súkromí. Boli sme si blízki, aj keď sme paradoxne cítili, že sa jeden druhému vzďaľujeme. A bolo ťažké, aj s ohľadom nášho verejného života, priznať to a urobiť ten finálny krok. Nikdy sme totiž neprestali byť najlepšími priateľmi, dôverníkmi, dvojicou, ktorá sa spolu radí a rieši práve vďaka rovnakej profesii aj kopec pracovných otázok a rozhodnutí. Išlo len o to, priznať si nahlas, že obaja chceme od vzťahu viac," uzavrela Dara.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:07