hypeness.com
StoryEditor

Prečo všetky ženy zrazu začali chodiť na jogu?

16.03.2018, 06:00
Celebrity
Aj vy z každej strany počúvate, ako Zuza navštevuje Power jogu a Žaneta prepadla Gravid joge a dokonca Maťo z druhého poschodia precvičuje Hatha jogu? A čo sa všetci zjógovali?

Áno, verte nám aj my sme joga positive a prepadli sme tomuto životnému štýlu tiež. No nie preto, že je IN, ale preto, že nám skrátka robí dobre.
Aj títo známi ľudia nedajú na jogu dopustiť:
Netvrdíme, že je pre každého. Ak však niekto túži spomaliť tempo, v ktorom žije. Chce byť tu a teraz, sám so sebou. Oddýchnuť si, načerpať novú energiu, naučiť sa správne dýchať a utíšiť tlkot svojho srdca. Tak ste tu správne! 

Reč je o blahodarnej joge, ktorá mení životy! Je nespočetne veľa benefitov, ktoré joga prináša, tu je len niekoľko z nich:
- zlepšuje spánok
- znižuje stres
- posilňuje svaly
- zlepšuje trávenie
- znižuje krvný tlak
- prečisťuje myseľ
- zmierňuje astmu
..každý z nás ju však vníma inak, preto môže priniesť ešte oveľa viac!

Hodina jogy je často to jediné miesto, kde sme bez telefónov, bez slova, bez toho, čo musíme, ale naopak chceme.

Chodíme si sem pre ticho, pokoj, pre stratenú dušu, pre tú emóciu, pre úsmev, ktorý sa dostaví a verte, že sa vám aj vaša chrbtica poďakuje. 

3D svet vie byť občas veľmi krutý...Zájdite si preto aj vy pre dávku jogového elixíru, vypnite svojho autopilota, precíťte to naplno a urobte tak niečo pre svoje telo aj myseľ. Nebudete ľutovať! 

Namaste

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:29