Spice Girlsinstagram.com
StoryEditor

Veľkolepý návrat roka: Spice girl ohlásili comeback!

05.02.2018, 15:57
Celebrity
Bývalé členky dievčenskej skupiny Spice Girls budú opäť spolu vystupovať. Victoria Beckham (43), Melanie Brown (42), Emma Bunton (42), Melanie Chisholm (44) a Geri Horner (45) to oznámili na prvom spoločnom stretnutí od roku 2012.

Všetky Spice Girls sa stretli v dome Geri Horner, kam dorazil aj ich bývalý manažér Simon Fuller. Aj napriek tomu, že Victoria Beckham a Mel C ešte minulý rok tvrdili, že comeback skupiny nikdy nedovolia, teraz je všetko inak. Victoriu, ktorá má problémy s podnikaním, sa im podarilo zlanáriť na 10 miliónov libier, ktoré by mala každá zarobiť.

Podľa britského denníka The Sun čakajú kapelu rôzne projekty, reklamné zmluvy a kompilácie najväčších hitov. Súčasťou comebacku by malo byť aj pár menších koncertov, ktoré však budú bez plného obsadenia všetkými členkami.

Po ich stretnutí, zverejnili všetky na sociálnu sieť fotografie s tým, aké sú nadšené, že sa videli a tešia sa na budúcnosť.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Medzinárodnú slávu získali už hneď prvým singlom Wannabe. V roku 1998 opustila skupinu Halliwell a zvyšná štvorica sa rozišla po vydaní albumu Forever v roku 2000. Všetky sa snažili o sólovú kariéru. Preraziť sa však podarilo len Halliwelovej, známej ako Ginger Spice a Melanii Chisholm alias Mel C. Victoria Beckham sa preslávila manželstvom s futbalistom Davidom Beckhamom a kariérou módnej návrhárky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:18