RTVS
StoryEditor

Veľký návrat Bambuľky: Toto sú nové predstaviteľky

01.02.2018, 13:45
Celebrity
Pamätáte si ešte na kultový detský seriál Bambuľkine dobrodružstvá? Rozkošné dievčatko s dvoma copíkmi sa čoskoro vráti, no tento krát v muzikáli Jána Ďurovčíka.

Režisér Ján Ďurovčík sa v týchto dňoch vrhá do prípravy ďalšieho muzikálu. Ako to už uňho býva zvykom, opäť sa zahryzne do poriadnej výzvy. Na pódium bratislavského Istropolisu sa totiž už v máji chystá preniesť mimoriadne populárny detský seriál Bambuľkine dobrodružstvá.

Práve v ňom zažiarila ako malá herečka Monika Haasová. Keďže však medzičasom vyrástla, režisér koncom januára usporiadal obrovský konkurz na novú predstaviteľku rozkošnej Bambuľky. Nádejná adeptka musela vedieť spievať, správne intonovať, mať prirodzený talent, skvelú pamäť a vyzerať na 6 rokov. Na konkurz sa prihlásilo až 600 dievčatiek. Po dôkladnom site zo všetkých vybral Ďurovčík tri predstaviteľky Bambuľky. A prečo až tri?

„V seriáli boli Bambuľky rozdelené, jedna, ktorá Bambuľku hrala a rozprávala, a druhá, ktorá ju spievala. Čo divadlo nedovoľuje. My musíme nájsť Bambuľku, ktorá bude na javisku v reálnom čase predvádzať všetky tieto divadelné atribúty. Musí byť rozkošná. Zvolil som výraz rozkošná preto, lebo som nenašiel iný, ktorý by dokonale vystihoval to, čo hľadáme. Okrem obrovského talentu,“ vysvetlil režisér pre portál Čas.sk.

Dnes už sú teda predstaviteľky Bambuľky známe – toto sú ony. V prvom rade sú tri vysmiate Bambuľky a v druhom rade stoja slečny, ktoré si zahrajú kamarátky hlavnej postavy.️

Bambuľka Facebook / Ján Ďurovčík

A takto to vyzeralo na konkurze

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:20