Katarína Kincelová
StoryEditor

Ďalšie tehotenstvo v slovenskom šoubiznise: Obľúbená moderátorka čaká druhé dieťa

31.01.2018, 09:00
Celebrity
Dominika Dadíková je mamou malého Lea. Materstvo sa jej tak zapáčilo, že sa v týchto dňoch teší už na druhého potomka.

Rozhlasová moderátorka Dominika Dadíková je v radostnom očakávaní. Po synčekovej Leovi čaká svoje druhé dieťa.

Pri Leovi nastúpila na materskú len štyri dni pred pôrodom a materstvo si užíva plnými dúškami. „Neľutujem. Cítila som to tak a ak by som to aspoň neskúsila, bola by som smutná mamina. Cítila by som sa neúplná. Neberiem to ako samozrejmosť, ale ako dar, že mám šancu byť mamou a zároveň mi je dopriata psychohygiena v podobe práce. Našla som balans medzi poslaním maminy a pracovným vyťažením. A zároveň si myslím, že každej žene by malo byť dopriate rozhodnúť sa podľa toho, ako to cíti. Nikto by ju nemal odsudzovať a posudzovať. Ja som takto šťastná. Sem–tam na smrť unavená, ale šťastná,“ povedala pre februárové číslo Evity. Už vtedy bola tehotná, hoci o tom nikomu nepovedala.

S novinkou sa podelila až dnes ráno, na svojim instagramovom profile. „Pravda je, že mám úplne iné tehotenstvo ako s Lejkom, býva mi zle aj keď som nalačno aj najedená, takže väčšinu času trávime v posteli, čítame si knižky a staviame kocky. Môj zlatý malý veľký bráško to zvláda statočne, akurát sa bude musieť naučiť požičiavať hračky a cece (áno, ešte stále dojčím),“ napísala.

Viac o Dominike Dadíkovej a o tom, že jej dieťa rozhodne kariéru neprerušilo sa dočítate v najnovšej februárovej Evite, ktorá je práve teraz na stánkoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:22