Instagram / Royal Children
StoryEditor

Tieto rozkošné fotky zo súkromia kráľovskej rodiny vás dostanú

30.01.2018, 09:50
Celebrity
Španielska kráľovská rodina si svoje súkromie pomerne prísne stráži. O to viac prekvapili v týchto dňoch fotky a videá z rodinného života, ktoré sa objavili na verejnosti.

​Španielsky kráľ Felipe oslavuje okrúhle 50. narodeniny. Pri tejto príležitosti sa kráľovský dom rozhodol vydať doposiaľ nepublikované fotografie a videá zo súkromia rodinného života Felipeho, Letizie a ich dvoch dcér LeonorSofíe.

Týmto krokom vraj monarchovia podľa denníka ABC vyhoveli požiadavkám verejnosti, ktorá chce bližšie spoznať obe dievčatá . Obrovskú pozornosť vzbudilo najmä video, ktoré zachytáva reakcie spontánnych školáčok. Nakrúcali ho počas vianočného prejavu kráľa Felipeho. Ten sa prihovára do kamery a tvár má poriadne prepúdrovanú. Jeho dcéry sa na ňom zabávajú, masírujú mu krk a posielajú mu vzdušné bozky. To všetko sú mimoriadne vzácne zábery, ktoré sme doposiaľ nemali možnosť vidieť, nakoľko si kráľovská rodina svoje súkromie prísne stráži .

Pôvabné sú aj fotografie z rodinného obeda. Kráľovná Letizia na nich osobne servíruje zeleninovú polievku. Pozrite si fotky v našej galérii.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:47