René Miko
StoryEditor

Úspech, aký sa len tak nevidí. Slovenský muzikál plný fešákov odohral 100 repríz

27.01.2018, 09:00
Celebrity
​Muzikály sú v kurze. Dokazuje to aj vypredané predstavenie Mamma Mia! na Novej scéne, či stá repríza úspešného titulu Boyband. Príbeh o vzniku a živote chlapčenskej skupiny divákov do divadla láka takmer neuveriteľných osem rokov a zakaždým si na konci vyslúži standing ovation.

Stá repríza pripadla na január a herci ju spolu s celým tímom náležité oslávila poschodovou tortou a žúrkou v divadelnej kaviarni. V hľadisku v ten večer sedeli aj diváci, ktorí toto predstavenie videli desať či dokonca dvadsaťkrát. „Divadlo robíme pre divákov a som nesmierne šťastný, že práve tento muzikál stále rezonuje a že má nielen svojich skalných fanúšikov, ktorí chodia pravidelne, ale stále sa pridávajú noví. Dnešné predstavenie bolo špeciálne nielen stou reprízou, ale mali sme aj rýchly záskok Róberta Haláka za Jána Galloviča, ktorý mal povinnosti v domovskom SND a navyše jeden z hlavných protagonistov Martin Kaprálik si na lyžovačke roztrhol väz v kolene, takže jeho pohyb v choreografiách bol trošku obmedzený,“ zhodnotil režisér Svetozár Sprušanský.

Kaprálikovu zníženú pohyblivosť však vyvážili ostatní umelci, ktorí do okrúhlej reprízy vložili všetko. Pavol Plevčík, Peter Makranský, Thomas Puskailer, Ondrej Antálek, Marcel Ochránek, Karin Olasová, Jana Lieskovská, Mirka Drínová, Róbert HalákAndrea Kiráľová sa potom vo veľkom fotografovali s fanúšikmi a podpisovali všetko, čo im prišlo pod ruku. Pozrite si, ako to vyzeralo na javisku aj počas žúrky v našej galérii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:41