Princ Harry a Meghan Markle.Instagram/kensingtonroyal
StoryEditor

Ďalšie zásnuby v kráľovskom paláci. Táto nežná fotka vás dostane

23.01.2018, 10:38
Celebrity
Princ Harry sa tento rok ožení. Okolo jeho zásnub s americkou herečkou Meghan Markle sa strhol taký virvar, že takmer zatienil ďalšie kráľovské zásnuby – vydávať sa totiž chystá aj jeho sesternica, princezná Eugénia.

Podobne ako Harry, aj ona zverejnila štylizované fotografie so snúbencom Jackom Brooksbankom, z ktorých dýcha viac tradície a jednoduchosti.

Zatiaľ čo si Meghan na fotografovanie obliekla šaty bez podprsenky za 56 000 libier, Eugenia siahla po starších striedmych šatách za 1800 libier, v ktorých ju v minulosti videli už minimálne dvakrát.

Okrem toho, atraktívna herečka pózuje a zvodne sa díva priamo do objektívu. Eugenia s Jackom zvolili formálnejšiu pózu, priam kráľovskú. Pre Daily Mail to povedali expertky na reč tela Judi James a Elizabeth Kuhnke. Podľa nich sú obe fotografie od seba na míle vzdialené.

Harry s Meghan zvolili zábery vo veľkolepom hollywoodskom štýle, Eugénia s Jackom siahli po jemnejšej, sladšej a tradičnejšej forme pózovania. „Pre Jacka a Eugéniu je to návrat ku klasickému kráľovskému looku, kde je emočné puto medzi dvojicou skôr len naznačené ako príliš zvýrazňované. Vyzerajú šťastné, ale tiež zľahka hanblivo, čo je celkom normálna reč tela pri zamilovanom páre. Meghan je zas nastajlovaná v romantickom a sexy duchu. Príťažlivosť medzi ňou a Harrym je zjavná, táto fotka by mohla by pokojne vytiahnutá zo stránok módneho magazínu Vogue. Herečka sa natíska k snúbencovi, sedí medzi jeho nohami, nakláňa sa k jeho hrudi. Táto moderná reč tela by celkom zapadla medzi snímky celebritných párov, ktoré vidíte na sociálnych sieťach,“ dodáva Judi.

Harry a Meghan

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:44