Instagram / William Franklyn Miller
StoryEditor

Fešák na pohľadanie. Toto je najkrajší chlapec na svete

22.01.2018, 13:30
Celebrity
Má 14 rokov a pýši sa titulom najkrajší chlapec na svete. Volá sa William Franklyn Miller a za svoj úspech vďačí náhode.

O titul najkrajšieho dievčatka na svete bojujú hneď tri slečny. Rusky Kristina Pimenova, Anastasia Knyazeva a Francúzka Thylane Blondeau.

Medzi chlapcami sa tejto pocty dostalo 14 – ročnému Austrálčanovi Williamovi Franklynovi Millerovi, ktorý na svojom Instagrame už čoskoro dosiahne hranicu milióna fanúšikov.

Tento fešák so zasneným pohľadom je žiakom základnej školy a vášnivým hráčom rugby. Jedného dňa isté japonské dievčatko uverejnilo jeho fotku na Twitteri. Zdieľal ju rekordný počet ľudí, a tak sa Williamovo meno preslávilo. Ničnetušiaci chlapec bol poriadne zaskočený, keď mu každé tri sekundy pribudla stovka nových fanúšikov. Myslel si, že sú to falošné účty a niekto si z neho strieľa. Jeho mama sa dokonca bála, že synovi niekto napadol účet na sociálnej sieti. „Ľudia mi písali, že som v Číne a Japonsku veľmi populárny. Všetko sa zomlelo len za dva dni,“ krútil hlavou Will. Odkedy sa takto nečakane preslávil v Ázii, stala sa tam z neho doslova celebrita, ktorá poskytuje rozhovory cez Skype ako na bežiacom páse.

William však túži po hereckej kariére a zúčastnil sa aj na niekoľkých kastingoch v Amerike. Možno ho čoskoro uvidíme v nejakom hollywoodskom filme.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:40