StoryEditor

Bartošovej ex konečne zamilovaný. Pozrite si romantické fotky

17.01.2018, 08:00
Celebrity
Iveta Bartošová pred pár rokmi prežívala lásku ako z románu s talianskym spevákom Domenicom Martuccim. Ten sa z rozchodu s ňou nevedel dlho spamätať. Dnes však po jeho boku stojí nová priateľka, opäť krásna Češka.

​Pamätáte si ešte na talianskeho grófa Domenica Martucciho? Ten svojho času tvoril pár so zosnulou speváčkou Ivetou Bartošovou. Ich búrlivý vzťah sa pred pár rokmi hojne pretriasal aj v bulvári a vďaka zdielnej dvojici mohli fanúšikovia nakuknúť priamo do ich spálne na slnečnom talianskom pobreží.

Keď bola obľúbená speváčka pár dní nezvestná, novinári na čele s jej priateľom Josefom Rychtářom ju vypátrali práve v rezidencii vtedy už bývalého priateľa, kde ju pod zámkom vraj držala jeho maminka.

Domenico na sociálnej sieti rozchod s českou divou oplakával ešte dlho potom. V súčasnosti sa však zdá, že je konečne opäť šťastne zamilovaný. Jeho srdce si získala blondínka Nikola. „Milujem ťa sú krásne slová, ale omnoho lepšie je lásku dokazovať, aby bola každým dňom silnejšia a krásnejšia,“ napísal šťastný Domenico na svoj profil a pridal aj zopár romantických fotografií s novou priateľkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:57