StoryEditor

Enrique Iglesias vypustil nový hit. Prekoná konečne Despacito?

16.01.2018, 19:00
Celebrity
Pozrite si novinku z dieľne Enriqueho Iglesiasa. Strategicky naplánovaný singel El baňo má tie najvyššie ambície. A 20 miliónov vzhliadnutí za pár dní k tomu. Bude sa linúť z každého rádia?

Enrique Iglesias nezaháľa. Len pred pár dňami nás prekvapila správa o dvojičkách, ktoré mu porodila bývalá ruská tenistka Anna Kournikova a začiatkom roka vypúšťa do svet potenciálny hit.

Minulé leto ovládol singlom Súbeme la radio a teraz sa o to pokúša novinkou El baňo. Zdá sa, že sa zostáva viezť na módnej vlne reggaetonu, no tentokrát si prizval na spoluprácu rapera menom Bad Bunny. Svojou skladbou by tak možno rád zosadil z piedestálu notoricky známe Despacito, ktoré nám rotovalo v hlave takmer rok. Vydáva ho totiž v rovnakom dátume.

Enrique opäť nenecháva nič na náhodou. Vypúšťa rovno aj videoklip, kde nechýba dokonalá kráska, ktorá sa zvodne vlní v úspornom oblečení. V klipe si zahral aj známy hollywoodsky herec Eric Roberts, ktorému sa ušla úloha barmana. Pozrite a posúďte, ako sa mu potenciálny megahit podaril. Jedna vec je však istá už teraz, keď sa do tohto singlu zahryznú naše rádiá, bude El baňo opäť znieť doslova z každého kúta. Tak si ho užite ešte predtým, ako bude totálne prevarené.

Mimochodom, na YouTube má za pár dní viac ako 20 miliónov vzhliadnutí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 15:28