Na jar sa vráti na obrazovky Markízy a novy už piata séria speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar. Televízie už začali s hľadaním nových speváckych talentov.TV Markíza
StoryEditor

Porota SuperStar odhalená! Vymenili takmer všetkých

12.01.2018, 09:08
Celebrity
Spevácka súťaž SuperStar sa na obrazovky vráti už o pár týždňov. Zloženie poroty je však veľkým prekvapením, z pôvodnej štvorice totiž zostalo iba jediné meno.

Aj tento rok sa bude na televíznych obrazovkách niesť v znamení hľadania speváckych talentov. Spevácka šou SuperStar odštartuje už o niekoľko týždňov a na divákov čaká porota v celkom novom zložení. Naposledy nádejné hviezdy hodnotili speváčky Marta Jandová, Klára Výtisková, skladateľ Ondřej Soukup a prisný hudobník a spevák Pavol Habera.

Z pôvodnej štvorice sa do roku 2018 dostal iba prísny porotcovský kat Pavol Habera. Po jeho boku sa predstaví speváčka Katka Knechtová, líder českej skupiny Monkey Business Matěj Ruppert a spevák s exotickými koreňmi a zamatovým hlasom Ben Cristovao.

„Znova idem, aj s mojimi novými priateľmi v porote, nejakému šikovnému dievčaťu alebo chlapcovi pootvoriť dvere k povolaniu, ktoré je najúžasnejšie na svete – byť spevákom. SuperStar je matkou všetkých talentových súťaží a ja som rád, že som od samého začiatku jej súčasťou. Táto súťaž má totiž zmysel a baví ma byť jej súčasťou," prezradil Pavol Habera, ktorý sa členom poroty SuperStar, či už samostatnej slovenskej alebo "federálnej", stane už ôsmy raz.

Ben Cristovao súťažou SuperStar sám prešiel, v roku 2009 bol jedným z finalistov. Teraz je z neho úspešný spevák a hudobník. Navyše je jedným z najobľúbenejších Čechov na sociálnych sieťach, kde má takmer milión sledujúcich fanúšikov. K porotcovaniu v šou má ale rešpekt: ​„"Je to obrovská zodpovednosť, pretože môžete významne ovplyvniť, ako sa bude ďalej vyvíjať niekoho život."

"Nechcem ľuďom ubližovať, ale naopak chcem, aby sa o sebe niečo nové dozvedeli a prípadne sa pozreli na svoje spievanie z trochu iného uhla," hovorí Katarína Knechtová.

Na víťaza čaká výhra 75 000 eur. Pozrite si prvú fotku.

SuperStar porota Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:19