Facebook / Markíza
StoryEditor

Ján z Extrémnych premien: Neuveríte, na čo sa dal

10.01.2018, 09:07
Celebrity
Ján Hodoň bol najťažším súťažiacim v televíznej šou Extrémne premeny, Zapracoval však na sebe natoľko, že by ste ho dnes už takmer vôbec nespoznali. Pozrite, čomu sa tento húževnatý podnikateľ venuje vo svojom voľnom čase.

​Ján Hodoň z Varína schudol počas Extrémnych premien neuveriteľných 187 kíl. Zo zlomeného muža, ktorý sedel hrobárovi na lopate a nevládal prejsť ani niekoľko metrov sa stal zdravím kypiaci chlapík.

Tento húževnatý muž však vo svojom snažení a novom životnom štýle pokračuje aj po skončení televíznej šou. Neuspokojil sa so schudnutými kilami a usilovne na sebe pracuje ďalej. Poctivo pravidelne trénuje v posiľňovni a snaží sa prostredníctvom vlastného príkladu motivovať aj ďalších obéznych Slovákov.

Urobil si trénerský aj výživový kurz, a tak teraz môže odborne radiť ľuďom, ktorí si sami s obezitou jednoducho poradiť nevedia.

Naposledy sa vrhol do ďalšej výzvy – cez víkend si totiž s partiou nadšencov vykúpal v ľadovom jazere. Vyzerá to tak, že si zobral príklad z kondičného trénera Maroša Molnára, ktorý sa otužuje už dlhé roky. „Tak už aj Varín má ľadové medvede. V nedeľu znovu . Kto sa pridá?“ napísal na svojom profile na sociálnej sieti a ako dôkaz pridal aj fotografie priamo z miesta činu.

Akčný Ján sa jednoducho nestratí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:00