Instagram / Basie Frank
StoryEditor

Tehotná Barbora Švidraňová: Takto sa lúči so sexy krivkami

09.01.2018, 13:00
Celebrity
Barbora Švidraňová sa teší z 20. týždňa tehotenstva. S partnerom, talianskym hudobníkom Francescom Mendoliom čakajú svoje prvé dieťa. Nedávno však pri listovaní svojim fotoarchívom natrafila na pikantnú fotku z nedávnej minulosti.

​Herečka a speváčka Barbora Švidraňová je v piatom mesiaci tehotenstva. So zväčšujúcim sa bruškom ju však pred pár dňami chytila nostalgia za časmi, keď nafotila odvážne zábery v spodnej bielizni.

Fotograf Mario Gotti ju totiž nafotil v dráždivých polohách tak, ako sme ju dovtedy nikdy nevideli. „Spomienka na sexy štíhle časy. Keď si tak upratujete vo vašej fotogalérii a nájdete takéto niečo, neviete, či sa máte smiať alebo plakať. Nuž, zbohom telo, tento rok sa už pripravuješ na niečo veľké, no vidíme sa čoskoro, sľubujem!“ napísala veľavýznamne k tejto fotografii Barbora, ktorá sa po pôrode mieni dostať do pôvodne formy čo najrýchlejšie.

Archívny záber očividne nenechal chladným ani jej partnera, talianskeho hudobníka Francesca Mendoliu, ktorý sa pri pohľade na svoju partnerku zmohol len na obdivný komentár v znení: „Môj Bože...“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:07