StoryEditor

Andrej Bičan vracia úder: „Už toho bolo dosť!"

19.12.2017, 14:29
Celebrity
Andrej Bičan má záver tohto roka pomerne rušný. Len pred pár dňami sa totiž prevalilo, že sa chystá rozvádzať s druhou manželkou Editou a už rok žije v spoločnej domácnosti s novou priateľkou.

Vzápätí sa okolo neho strhol bulvárny kolotoč a obľúbený zabávač len s údivom sledoval, aké zaručené informácie dokázali novinári vyhrabať. Aj jeho trpezlivosť má však zjavne hranice, a tak po týždňoch mlčania konečne zareagoval na sociálnej sieti. „Dobrý deň. Už stačilo! To, že nekomunikujem s bulvárom, si niektorí ľudia vysvetľujú po svojom a myslia si, že môžu gradovať v tlaku, ktorý vyvíjajú na mňa a mojich blízkych. Neviete ani FŇ, o tom aké sú príčiny a dôvody môjho rozvodu a nemienim svoje najťažšie chvíle života prepierať v celospoločenskej diskusii. Je to veľmi súkromná, osobná udalosť v mojom živote a v živote mojich blízkych. Nemáte právo súdiť, lebo nepoznáte všetky okolnosti a nemáte všetky vstupy, ktoré by Vám dávali možnosť sa vyjadrovať k danej situácii,“ spustil patrične vytočený Andrej, ktorý už dávnejšie vyhlásil, že viac sa k tejto citlivej súkromnej téme vyjadrovať nemieni. No okolnosti ho prinútili.

„Fabulujete, vymýšľate, konšpirujete, konštruujete, ohovárate, otravujete, urážate, nadávate, zosmiešňujete, ubližujete, klamete, a to všetko len preto, aby ste zarobili na ďalšej senzácii. Je tu však aj zákon, ktorý ste niekoľkokrát porušili. Ak ešte teda nebolo podľa vás dosť a ja si prečítam niečo, hocičo, čo sa týka tejto bolestivej udalosti, spočítam aj predchádzajúce právne prešľapy a vyberiem si jackpot, ktorý sa mi núka. Informácia pre fanúšikov: Peniaze, ktoré vysúdim použijem 1% na cestu okolo sveta a 99% rozdám na charitatívnych podujatiach, ktorých sa zúčastňujem,“ dodal s humorom sebe vlastným a my môžeme len hádať, či tieto slová myslel vážne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:04