Petra Ficová
StoryEditor

Radostná novina v živote Dary Rolins. Po rozchode si ju našla nová láska

10.12.2021, 20:20
Celebrity
Speváčka sa novinou pochválila na sociálnej sieti.

Už od rozchodu Dary Rolins s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským sa špekulovalo o tom, čo je dôvodom odlúčenia dvojice. Aj keď sa dvojica k tejto téme nevyjadrovala, bolo jasné, že láska medzi nimi skončila už o čosi skôr. O pár týždňov na to sa totiž známy raper pochválil fotografiou so svojou novou priateľkou, moderátorkou Jasminou Alagič, ktorú si následne zobral za manželku - a dnes majú spolu syna Sanela. 

Všetkých však zaujímalo, kto - a či sa vôbec objaví po boku známej speváčky. Aj keď sa istý čas špekulovalo o tom, že by mala mať Dara vzťah s mladým producentom Dalybom, tieto chýry sa ukázali ako nepravdivé. Nevrátila sa ani k otcovi svojej dcérky, hudobníkovi Matejovi Homolovi, ako mnohí predpokladali.

Ako sa prednedávnom ukázalo, Dara je už polrok šťastne zadaná a spoločnosť jej robí najúspešnejší bývalý český futbalista Pavol Nedvěd. „Áno, je to pravda, od leta sa prepojili pracovné a príjemnejšie povinnosti v Taliansku,“ potvrdila pre český portál, ktorý s informáciou prišiel. „Sme šťastní, že sa nám podarilo nechať si to tak dlho pre seba a vlastne prvýkrát v živote prežiť tie najkrajšie začiatky vzťahu len vo dvojici, bez publika a asistencie médií,“ dodala speváčka. Na sociálnej sieti dokonca stihla zverejniť fotografiu, ku ktorej pridala znamenitý popis - držte si to v súkromí, až kým to nie je trvalé. A nám neostáva nič iné, len zagratulovať! dara rolins, nová láska, šoubiznis, pár

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:19