instagram/ torispelling, Profimedia
StoryEditor

Realita je od Instagramu na míle ďaleko. Hviezdu Beverly Hills by ste možno na ulici nespoznali

26.11.2021, 11:45
Celebrity
Sociálne siete sú miestom, ktoré ľahko vytvárajú falošný dojem dokonalej ilúzie. Čaru filtrov podľahla, zdá sa, aj Tori Spelling.

Predstaviteľka Donny z populárneho seriálu Beverly Hills na seba priťahovala pozornosť aj po skončení seriálu. Bohužiaľ, skôr negatívnym, než pozitívnym spôsobom. Hneď po tom, ako si za svojho druhého manžela zobrala herca Deana McDermotta, sa totiž začali objavovať prvé problémy. Okrem toho, že dvojicu často sprevádzali škandály, ich domácnosť kvôli domácemu násiliu neraz navštívila polícia, sa totiž prevalila aj nevera herca. Napriek tomu sa Tori rozhodla dať svojej polovičke šancu. 

Po manželskej poradni sa dvojici podarilo splodiť ďalšieho spoločného potomka - v poradí už piate dieťa. Samotná herečka sa však neraz vyjadrila, že aj keď jej robia jej deti tú najväčšiu radosť, starostlivosť o rodinu jej dáva poriadne zabrať. Napriek tomu nezabúda na čas pre seba, ktorý je pre bývalú herečku veľmi dôležitý - a zdá sa, že až prehnane. Na sociálnych sieťach postuje jedna radosť, na čom by samozrejme nebolo nič zlého, ak by úprave svojich fotografií nevenovala viac času, než ich zhotoveniu. Veď posúďte vy:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 22:01