Maja Bodnárová pre Deťom s rakovinou n.o.
StoryEditor

Speváčka Sima Magušinová sa vyjadrila k osočivým komentárom od novinárov. Toto je jej odkaz

18.11.2021, 13:30
Celebrity
Komentáre, ktoré sa objavili na sociálnej sieti, pohoršili mnohých.

Na stranu speváčky sa postavilo hneď niekoľko osobností, vrátane politikov. Tí upozorňujú na to, že viera by nemala nikoho rozdeľovať - a takéto narážky zo strany novinárov rozhodne nie sú prípustné. Najdôležitejšie vyjadrenie však poskytla samotná speváčka, ktorá sa k celej ''kauze'' rozhodla vyjadriť prostredníctvom sociálnej siete. 

,,Ďakujem Pánu Bohu za každý deň, v ktorom môžem vidieť maličkosti potešujúce dušu, za to, že vieme ľúbiť aj odpúšťať, že máme všetci možnosť rásť do hĺbky v každej situácii (ak chceme), za to, že vidím, chodím, tvorím a delím sa o piesne s vami, za to, že máme okolo také krásne hory,'' začala príspevok Sima, ktorá nepochybne narážala ja na konflikt, ktorý sa odohral. Rozhodla sa tak nereagovať útokom či zbytočným prilievaním do ohňa a nad celú vec sa povzniesla.

,,Ďakujem za to, že mám dobrého manžela (vďaka ktorému máme v obývačke aj super knižnicu) a tak opäť nachádzam knižku s týmto krásnym názvom a obsahom, že mám priateľov, kapelu a vás, ktorí pri mne stojíte,'' dodala speváčka k fotografii, na ktorej držala knihu s príznačným názvom - Liečiť zlo láskou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 06:22