Maja Bodnárová pre Deťom s rakovinou n.o.
StoryEditor

Speváčka Sima Magušinová sa vyjadrila k osočivým komentárom od novinárov. Toto je jej odkaz

18.11.2021, 13:30
Celebrity
Komentáre, ktoré sa objavili na sociálnej sieti, pohoršili mnohých.

Speváčka Sima Martausová, dnes už Magušinová, sa hudbe venuje už niekoľko rokov. Aj keď spočiatku jej cesta smerovala úplne iným smerom, nakoniec skončila pri speve, ktorý ju do dnešného dňa napĺňa. Za niekoľko rokov pôsobenia na hudobnej scéne toho dokázala pomerne veľa. Okrem toho, že vydala niekoľko albumov, jej skladba sa objavila vo filme Správa, vyhrala aj Krištáľové krídlo. Na Slovensku má tak už určitú základňu fanúšikov. 

Cez víkend si ju však ''na mušku'' zobrali dvajanovinári zo seriózneho slovenského spravodajstva. Konverzáciu začal Peter Tkačenko, ktorý je známy ako politický komentátor. 

„Taká vec. Už niekto napísal hanopis na Simu Martausovú alebo to zas budem musieť urobiť ja?“ opýtal sa prostredníctvom Twitteru Tkačenko a hneď na to komentujúcemu človeku vysvetlil, že speváčka je podľa neho doradu infantilná hrôza. K nemu sa pripojil kolega Rado Ondřejíček, ktorý reagoval o čosi horším slovníkom. „Ona je kresťanka. Nemal by si sa vysmievať postihnutým,“ napísal na adresu speváčky a dodal, že jej tvorba je nekreatívna, uslintaná, gýčová sr*čka.

,,Tá tvorba, ktorú ona produkuje je povrchný gýč obmedzený práve jej kresťanstvom. Ona je taký Heger medzi speváčkami. Ale áno, každá náboženská viera je z môjho pohľadu mentálna diagnóza. Pokojne sa urazte,'' zaznelo v komentároch, ktoré pokračovali a narážali aj na manžela speváčky, ktorý sa svojou vierou tiež netají. 

Reakciu speváčky nájdete na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:29