instagram/ dusanpasek
StoryEditor

Pomáhal jej so žiaľom, nakoniec jej ten najväčší spôsobil. Pašek si vžal život pred narodeninami babičky

18.11.2021, 20:00
Celebrity
Len pred pár dňami povedali najbližší bývalému hokejistovi posledné zbohom...

V čase smrti otca mal Dušan Pašek mladší len 13 rokov. Aj keď boli jeho rodičia rozvedení a žil najmä so svojou mamou, pravdou je, že mal blízko aj k svojmu ockovi. Jeho smrť ho nepochybne zasiahla a zatiaľ čo sa jeho rovesníci zabávali, on sa musel vyrovnávať s veľkým žiaľom. Na pleciach si neniesol len svoj žiaľ, ale aj žiaľ svojej babky. Tú na verejnosti nenazval inak ako Irmuška - a napriek tomu, že žil vlastným životom, svoj voľný čas trávil práve s mamou zosnulého otca. 

„S jeho odchodom odišla aj časť zo mňa, s takým niečím sa rodič nikdy nezmieri. Myslím na neho každý deň a stále mi chýba. Našťastie môj vnuk Dušan sa o mňa stará a po celú dobu zmierňuje môj žiaľ,“ prezradila v minulosti na margo svojho vnuka Irma Pašeková. Babička a vnuk boli pre mnohých v očiach nerozlučnou dvojkou. ,,Nezabúdajte na svojich starých rodičov, niekedy ste totiž možno to jediné, čo majú,'' napísal k jednej z fotografií so svojou babkou. Tú bral nielen na prechádzky, hokejové kávičky, ale taktiež do spoločnosti. Všetci jeho známi ju tak veľmi dobre poznali a nikto nepochyboval, že táto dvojka má spolu ukážkový vzťah. Spolu so svojou babkou a maminou dokonca Dušan trávil sviatky.

Na ten najosobnejší sviatok - a to Irmuškine narodeniny, jej však podnikateľ a bývalý športovec dal ten najväčší smútok. Svoj život si zobral totiž len päť dní predtým, čo ''oslávila'' 84 rokov a nemožno pochybovať o tom, že to pre ženu, ktorá už musela zvládnuť samovraždu svojho syna, musel byť tvrdý úder...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:18