instagram/ dusanpasek
StoryEditor

Pomáhal jej so žiaľom, nakoniec jej ten najväčší spôsobil. Pašek si vžal život pred narodeninami babičky

18.11.2021, 20:00
Celebrity
Len pred pár dňami povedali najbližší bývalému hokejistovi posledné zbohom...

Už sú to dva týždne od momentu, čo sa Slovensko dozvedelo smutnú správu - a to, že Dušan Pašek mladší si siahol na život. V čase, keď bolo jeho telo nájdené, ho už nebolo možné zachrániť. ,,S veľkým zármutkom vám oznamujeme, že vo veku 36 rokov zomrel generálny riaditeľ klubu Bratislava Capitals Dušan Pašek,'' oznámil oficiálne na svojich stránkach hokejový tím, ktorý viedol Pašek. 

,,Je to obrovská strata pre slovenský šport a pre každého, kto Dušana poznal. Mal pred sebou celý život a veľké plány, ako pomôcť slovenskému hokeju. Bol to môj najlepší priateľ a jeho smrť ma hlboko zasiahla. Chcem zároveň vyjadriť úprimnú sústrasť jeho najbližšej rodine.”

Jeho smrť zasiahla mnohých, najmä tých najbližších. Tí do posledného okamihu dúfali, že to nie je pravda, no ich prianie sa bohužiaľ nesplnilo. ,,Nikdy nezabudnem, ako si mi na prvom rande zaspieval pod Michalskou bránou..ešte pred týždňom si bol plný života..nerozumiem..ale rešpektujem...odpočívaj v pokoji,'' poslala krásne vyznanie do neba Dušanovi jeho bývalá priateľka Miriam Kalisová, ku ktorej sa pridali aj iné známe tváre či hokejisti. Najhoršie však jeho stratu nepochybne vníma jeho najbližšia rodina, ktorá sa s podobou udalosťou už musela vysporiadať. Pred 23-timi rokmi sa totiž rozhodol ukončiť život aj jeho otec, hokejista Dušan Pašek. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 06:13