profimedia
StoryEditor

Na scénu prichádza nový film o Harry Potterovi. Pozrite sa, ako sa hlavní herci za ten čas zmenili

18.11.2021, 15:00
Celebrity
Milovníci príbehu o mladom čarodejníkovi sa majú na čo tešiť!

Len pred pár dňami spoločnosť HBO Max oznámila obrovskú novinu. Na čele s predstaviteľmi filmov Harry Potter sa totiž rozhodli predstaviť špeciálny film, ktorý zaznamená stretnutie hercov po neuveriteľných 20 rokoch od prvej klapky.

Podobne to spravili aj pred pár mesiacmi, keď sa takéhoto pokračovania dočkal ikonický seriál Priatelia. Vtedy sa hlavné postavy seriálu stretli v štúdiu, kde sa šou natáčala a niektoré scény si zopakovali. Zároveň fanúšikom spolu s producentmi prezradili informácie okolo natáčania a vzťahov za kamerami. 

,,Musím pretočiť čas ešte poslednýkrát a to pre toto,'' napísala k záberu, ktorý oznamuje špeciálny projekt, herečka Emma Watson. Ten sa odvysiela práve na streamovacích platformách spoločností HBO presne 1.januára 2022. 

,,Harry Potter bol môj domov, moja rodina, môj svet - a Hermiona (stále je) moja najobľúbenejšia fiktívna postava všetkých čias. Som hrdá na to, ako sme ako herci prispeli do tohto sfilmovania, ale aj aký dospelí ľudia z týchto detí vyrástli. Pozerám sa na svojich kolegov a som na nich hrdá - aj na to, že sme boli k sebe stále dobrí, navzájom sa podporujeme. Ďakujem tiež fanúšikom, ktorí aj po uzavretí poslednej kapitoly neprestali prejavovať svoju podporu, kúzlo tohto sveta by bez vás neexistovalo. Stále mi chýba štáb, ktorý za touto robotou stojí a všetkým ďakujem za tvrdú prácu, ktorú do toho vložili. Vidíme sa čoskoro,'' zakončila predstaviteľka Hermiony. 

To, ako dnes vyzerá ona, ale aj filmový Draco a jeho rodičia či všetci Weasleyovci, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 19:38