Exit Model Management
StoryEditor

Po debute ďalšia lukratívna ponuka. Dcéra Zuzany Čaputovej opäť zažiarila, tentokrát aj s posolstvom

08.11.2021, 13:00
Celebrity
Zdá sa, že modelingová kariéra Emmy Čaputovej sa poriadne rozbieha.

Ako nedávno Emma zverejnila na svojom Instagrame, dostalo sa jej ďalšej pocty - a to byť tvárou ďalšej kampane. Tentokrát si ju pod svoje krídla zobrala známa slovenská šperkárka Petra Toth, ktorá svoju prácu odprezentovala napríklad aj v britskom Vogue. Umelkyňa sa tentokrát zameriala na edíciu, ktorá symbolizuje rôzne typy krásy - a voľba Emmy bola, zdá sa, perfektnou voľbou.

,,Nová séria šperkov vytvorená na oslavu sily a vnútornej krásy žien s názvom Krásna, ale. Šperky vo farbách ružového zlata s motívmi symbolických holubíc a kvetov je v predaji,'' predstavila svoju kolekciu Petra a ku krásnemu projektu sa vyjadrila aj Emma. ,,Je mi cťou byť súčasťou tejto kampane,'' vyjadrila svoju vďaku prostredníctvom svojho modelingového účtu.

,,Krasa nie je o dokonalosti. Sme pestrí. Ja mám svoju bodku. Bez nej by som bola ako nedokončená veta. Patrí ku mne,'' napísala k svojmu znamienku, čím mnohým dokázala, že to, čo na nej druhí považujú za chybu, ona za svoju silnú stránku. A v tom je tá krása!

Pozrite si, ako vyzerá nová kampaň:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 05:33