Exit Model Management
StoryEditor

Po debute ďalšia lukratívna ponuka. Dcéra Zuzany Čaputovej opäť zažiarila, tentokrát aj s posolstvom

08.11.2021, 13:00
Celebrity
Zdá sa, že modelingová kariéra Emmy Čaputovej sa poriadne rozbieha.

Ani nie pred mesiacom sa Emma Čaputová objavila na svojej prvej modelingovej prehliadke. Pre viacero slovenských módnych návrhárov, vrátane Borisa Hanečku, predviedla kúsky na udalosti Fashion LIVE! 2021, ktorá sa konala v Bratislave. Podporiť ju prišla aj jej mamina, ktorá je na rozbiehajúcu kariéru svojej mladšej dcéry nepochybne hrdá. 

Debut Emmy vyvolal mnoho ohlasov - či už pozitívnych, alebo negatívnych. Faktom však je, že bez ohľadu na to, akí na to majú názor ostatní, sa dcére našej hlavy štátu nepochybne darí. S takmer dokonalými mierami 88-61-89 a fotogienickou tvárou sa jej ponuky hrnú jedna radosť. 

Emma už stihla zaujať slovenskú značku Noili, ktorá má na Slovensku určitú stálu klientelu. Značka kozmetiky sa zameriava najmä na prírodné produkty bez zbytočných pridaných chemikálií a apeluje na staré známe - menej je niekedy viac. Práve v ich najnovšej kampani zažiarila prezidentkina dcéra, ktorá sa tentokrát namiesto modelingového móla zameriala na pózovanie pred fotoaparátom. 

,,Deštrukčné emócie ako nenávisť spôsobujú intenzívne vyplavenie stresového hormónu kortizolu do celého organizmu. Následkom je kaskáda zápalových procesov, ktoré negatívne vplývajú na zdravie a vzhľad pokožky,'' napísala k fotografii Emmy kozmetická značka, ktorá apelovala na nepekné útoky, ktoré sa v predošlých týždňoch v spojitosti s mladou modelkou odohrali. ,,Všetci v Noili ostro odsudzujeme akékoľvek útoky na Emmu! Je to krásna mladá žena a my v Noili sme hrdí, že sa stala jednou z našich tvárí,'' dodali. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:17