profimedia
StoryEditor

Cíti sa byť chlapcom, ale zároveň aj dievčaťom. Dcéra Angeliny Jolie možno zváži zmenu pohlavia

28.10.2021, 15:50
Celebrity
Len pred pár dňami Angelina Jolie predviedla na premiére novej marvelovky nádherný outfit. Aby toho nebolo málo, ukázala aj svojich päť ratolestí.

Len pred pár mesiacmi sa však v médiách objavila informácia o tom, že Shiloh svoju premenu myslí naďalej vážne - a slávna mama sa údajne podľa viacerých zdrojov rozhodla zakročiť. Pristúpiť mala na hormonálnu liečbu, ktorá prebieha ešte pred oficiálnou zmenou pohlavia. Tú môže Shiloh podstúpiť  až po dovŕšení dospelosti, nakoľko je jej telo ešte vo vývine. 

Ani nie pár týždňov po tom však dcéra Angeliny prekvapila - a objavila sa na verejnosti s dlhšími vlasmi než obvykle. Najnovšie sa ukázala aj na premiére filmu, kde po boku svojich súrodencov a mamy zažiarila priamo na červenom koberci. Chlapčenské kostýmy však tentokrát vymenila za starší kúsok z maminej skrine - a vyzerala skutočne skvelo. Zdá sa, že v 15-tich rokoch tak objavila svoju dievčenskú stránku a nie je teda isté, či plánovanú zmenu pohlavia aj v skutočnosti podstúpi.

To, či si Shiloh vyberie byť chlapcom alebo dievčaťom je otázne. Nie je žiadnym tajomstvom, že Angelina pre šťastie a spokojnosť svojich detí urobí čokoľvek - a preto je benevolentnejšia aj v ich výchove. Vybrať si život, aký chcú žiť, je tak len na ich voľbe - a ona ich bude ako milujúca mama podporovať v každom rozhodnutí.

Pozrite si, ako vyzerala Shiloh kedysi a ako dnes:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:47