Profimedia, instagram/ voguemagazine
StoryEditor

Zdravá premena bez odopierania jedla. Ako sa Adele podarilo schudnúť desiatky kilogramov za krátky čas?

26.10.2021, 11:00
Celebrity
Adele prezradila spôsob, ktorým dokázala schudnúť takmer päťdesiat kíl za rok. Čo jej pomohlo?

Slávna speváčka Adele sa rozhodla zdieľať so svetom tajomstvo jej schudnutia. Pred viac ako rokom sa totižto rozhodla, že vyskúša prísnu diétu a zdravý životný štýl. Jej odhodlanie vydržalo a schudla neuveriteľné číslo. Speváckej hviezde sa podarilo zhodiť takmer päťdesiat kilogramov. Ako to dosiahla?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Diéta s názvom Sirt Food Diet začala kolovať po svete približne pred dvoma rokmi, vyskúšalo ju mnoho celebrít, no nie každý ju zvládol vydržať. Ide totižto o veľmi prísnu diétu, ktorá sľubuje, že budete chudnúť ako na bežiacom páse, konkrétne aj dve kilá denne. Tajomstvo spočíva v tom, že zo začiatku prijímate len tisíc kalórií denne. Dôležitá je najmä trpezlivosť a vytrvalosť, ktorá má, v tomto prípade, ruže prinášať. Trénerka speváčky prezadila, že pomocou tejto metódy schudla Adele toľko kilogramov. 

SIRTUÍNOVÁ DIÉTA

Diéta sa zakladná najmä na konzumácii potravín a surovín, ktoré sú bohaté na sirtuíny. Medzi nimi sa nachádza napríklad brokolica, čučoriedky, hlávkový šalát, kel, majú za úlohu naštartovať metabolizmus. Prvé tri dni môžete zjesť iba tisíc kalórií v podobe dvoch pohárov zelenej šťavy a jedného hlavného jedla. Ďalšie štyri dni sa počet hlavných jedál zvyšuje na dva, dokopy môžete prijať 1500 kalórií. Okrem tohto sa odporúča denne cvičiť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:33