instagram/ emma_caputova
StoryEditor

Prehliadkou sa to ani zďaleka nekončí. Emma Čaputová sa stala tvárou prestížnej kozmetickej značky

25.10.2021, 15:30
Celebrity
Napriek tomu, že jej modelingový štart vyvolal rôzne reakcie, zdá sa, že dcéra prezidentky sa pomaly, ale s istotou presádza vo svete módy a krásy.

Samotná Emma sa z nepríjemných útokov a komentárov otriasla a dokonca si spravila oficiálny instagramový profil, kde pridáva výlučne svoje profesionálne fotografie z oblasti modelingu. K dnešnému dňu ju sleduje viac než 7-tisíc ľudí a zdá sa, že toto číslo bude ešte rásť. Minimálne tak, ako jej modelingová kariéra. 

Emma totiž zaujala slovenskú značku Noili, ktorá má už určitú stálu klientelu. Značka kozmetiky sa zameriava najmä na prírodné produkty bez zbytočných pridaných chemikálií a apeluje na staré známe - menej je niekedy viac. Práve v ich najnovšej kampani zažiarila prezidentkina dcéra, ktorá sa tentokrát namiesto modelingového móla zameriala na pózovanie pred fotoaparátom. 

,,Deštrukčné emócie ako nenávisť spôsobujú intenzívne vyplavenie stresového hormónu kortizolu do celého organizmu. Následkom je kaskáda zápalových procesov, ktoré negatívne vplývajú na zdravie a vzhľad pokožky,'' napísala k fotografii Emmy kozmetická značka, ktorá apelovala na nepekné útoky, ktoré sa v predošlých dňoch v spojitosti s mladou modelkou odohrali.

,,Všetci v Noili ostro odsudzujeme akékoľvek útoky na Emmu! Je to krásna mladá žena a my v Noili sme hrdí, že sa stala jednou z našich tvárí,'' dodali. Zdá sa tak, že Emmu čoskoro uvidíme vo viacerých projektoch - a kto vie, jedného dňa sa možno modeling stane aj jej prioritou. Zatiaľ jej prajeme veľa úspechov a šťastia, predpoklady na to rozhodne má!

Najnovšie fotografie Emmy nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 10:57