instagram/ emma_caputova
StoryEditor

Prehliadkou sa to ani zďaleka nekončí. Emma Čaputová sa stala tvárou prestížnej kozmetickej značky

25.10.2021, 15:30
Celebrity
Napriek tomu, že jej modelingový štart vyvolal rôzne reakcie, zdá sa, že dcéra prezidentky sa pomaly, ale s istotou presádza vo svete módy a krásy.

Už od momentu, ako sa v médiách objavila informácia o tom, že sa dcéra prezidentky objavila v porftóliu prestížnej módnej agentúry Exit Model Management, sa ľudia začali o blonďavú krásku čoraz viac zaujímať. Niet sa čomu čudovať - len 17-ročná Emma má takmer dokonalé miery 88-61-89, čo jej nepochybne môže byť nápomocné pri prerazení vo svete modelingu. 

Len nedávno sa Emma predviedla na známom módnom podujatí Fashion LIVE! 2021, ktoré sa konalo v jednom z bratislavských nákupných centier. Medzi slovenskými návhármi sa predviedla aj autorka svadobných šiat Veronika Kostková či známy Boris Hanečka. Práve v ich modeloch sa predviedla prezidentkina dcéra, ktorá si vyskúšala rolu modelky po prvýkrát. Catwalk, ako sa profesionálna chôdza po móle nazýva, zvládla na výbornú - a ani na okamih zo svojej role nevybočila. A to dokonca ani v momente, keď v prvom rade sedela jej mama, prezidentka Zuzana Čaputová.

Internet bol plný protichodných reakcií. Zatiaľ čo niektorí Emmu vyslovene urážali a smiali sa jej za výrazné znamienko na tvári, našli sa aj takí, ktorí jej výnimočnú krásu ocenili. Nemohli chýbať však komentáre ani tých, ktorí si myslia, že sa začínajúca modelka dostala do tejto úlohy protekčne - a nebyť jej slávnej mamy, len ťažko by sa prešla po móle. Tieto špekulácie však okamžite vyvrátila moderátorka a zastrešovateľka eventu, Babsy Jaguščák. 

,,Odsudzujeme verejné ataky poslanca na 17-ročnú dcéru prezidentky Zuzany Čaputovej. Emma Čaputová prešla pred podujatím Fashion LIVE! castingom a nebola nijakým spôsobom protežovaná. Svojej úlohy modelky sa zhostila profesionálne a prispela k vysokému umeleckému zážitku tohto podujatia. Rovnako odmietame urážlivé poznámky k jej vzhľadu a umeleckému make-upu. Za podujatím stojí tím etablovaných odborníkov z oblasti vlasového stylingu a vizážistky, ktorých práca reflektuje vizuálnu predstavu samotných dizajnérov,'' zverejnila na sociálnej sieti Babsy. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 05:37