VlciJOJ
StoryEditor

Nevypočítateľná Ilona zo Single Mana sa blysne v ďalšom seriáli

16.12.2017, 10:00
Celebrity
Obľúbili ste si krásnu slovenskú herečku Natáliu Germani, ktorá exceluje v našom internetovom seriáli Single Man? O chvíľu ju uvidíte vo veľkom televíznom projekte.

​Ak sledujte náš internetový seriál Single Man, určite viete, že je večný smoliar Filip beznádejne zamilovaný do krásnej Slovenky Ilony. Tá sa však správa veľmi zvláštne, občas sa na scéne zjaví jej žiarlivý bývalý a naposledy na svetlo sveta vyplávalo, že je namiesto kliniky vo Švajčiarsku v Prahe. Skvelému hercovi Markovi Taclíkovi sekunduje pôvabná Slovenka Natália Germani, ktorá hrá túto komplikovanú femme fatale viac ako uveriteľne.

Keď vám Natália padla do oka, čoskoro ju budete mať možnosť vidieť v hlavnej úlohe pripravovaného jojkárskeho seriálu Vlci. Ten odštartuje už začiatkom januára a sľubuje pútavý príbeh v jednom balíku s neokukanými hereckými tvárami. Okrem Natálie v ňom uvidíte Ivana Krúpu a Daniela Žulčáka. Ivan Krúpa je divákom povedomý skôr ako hlas Jeana Rena. Je to aj z dôvodu, že herec je hlavnou tvárou Štátneho divadla Košice. Charizmatického Krúpu v minulosti lámali viacerí tvorcovia, no na spoluprácu privolil až teraz. „Pevne verím, že s postavou sudcu Hirscha nemám nič spoločné," prezradil Krúpa. „Samozrejme, sviniari sa hrajú lepšie ako nudní klaďasi," dodal s úsmevom.

Natáliu uvidíte v úlohe mladej právničky Alice, ktorá ešte verí v ideály, bojuje za spravodlivosť, presadzuje čestnosť. Jej otcom  je spomínaný sudca Hirsch, ktorý je pre ňu alfou a omegou. Až pokiaľ stretne búrlivého horára Andreja a zistí, že jej otec nie je až taký ľudomil, ako bola presvedčená. Na Natáliu tak opäť čaká vášnivý príbeh lásky, podobne ako v seriáli Single Man. 

Čakanie na seriálovú novinku vám spríjemní úvodná pieseň k Vlkom In questa valle, ktorú skomponovala Ľubica Čekovská. Nahrala ju so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu. Okrem orchestra budete mať možnosť počuť aj dva hlasy, a to Igora Kucera a Svetlanu Rymarenko.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:47