instagram.com/daniela_pestova
StoryEditor

Daniela Peštová otvorene o psychickom zdraví: Mala som depresie a úzkosti, toto mi pomohlo

15.10.2021, 09:00
Celebrity
Daniela Peštová nedávno prezradila na svojom instagramovom profile dôvod, prečo musela navštevovať v minulosti terapie.

Pred pár dňami sa konal Svetový Deň duševného zdravia a pri tejto príležitosti sa rozhodla aj Daniela Peštová prehovoriť o jednom z jej najťažších období, keď prepadla depresiám. Pôvabná modelka chodila na terapie kvôli svojmu bývalému manželovi, podnikateľovi Tomassovi Butimu, s ktorým má syna Yannicka Fausta.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

“Poprvé jsem byla jako čerstvě rozvedená mladá máma samoživitelka žijící daleko od své rodiny. Měla jsem depresi a cítila se ztracena. Stres, úzkost, smutek nebo pocit zahlcení životem, někdy se s tím můžeme vypořádat sami, někdy je toho příliš. Není ostuda požádat o pomoc. Dnes je Světový den duševního zdraví a toto je jemná připomínka, že pokud se perete s něčím, co vám připadá mnohem větší než vy, podělte se o to. Oslovte rodinu, přátele, profesionály. Nemusíte na to být sami”, otvorene priznala vo svojom instagramovom príspevku. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

S Tomassom Butim sa po niekoľkých nevydarených rozchodoch napokon definitívne rozviedla. Teraz žije s Pavlom Haberom, s ktorým tvoria už vyše dvadsať rokov jeden z najkrajších, najsilnejších a najstabilnejších párov v česko- slovenskom šoubiznise. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:25