shutterstock
StoryEditor

Jennifer Aniston prezradila, čím si udržuje perfektnú a zdravú postavu: TOHOTO sa musela vzdať

12.10.2021, 11:00
Celebrity
Napriek tomu, že má Jennifer Aniston už po päťdesiatke, jej postava by mohla konkurovať mnohým dvadsiatničkam. Ako to robí?

Jennifer Aniston poznáme najmä z legendárneho seriálu Priatelia. Odvtedy sa takmer vôbec nezmenila, vyzerá stále skvelo a postavu by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatnička. Môže za to tréning, ktorému sa venuje už dlhé roky. 

Seriálová Rachel športuje veľmi veľa, priznala, že zdravý životný štýl je pre ňu nesmierne dôležitý a snaží sa každý deň aktívne a pravidelne cvičiť. Medzi jej tréningy patrí najmä spinning, ktorý jej udržuje dlhé roky bezchybnú a perfektnú postavu. Ďalej sa venuje joge a trénuje HIIT.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

SPINNING

Spinning patrí do skupiny vytrvalostných tréningov. Počas jedného spinningového cvičenia prekonávame na bicykli rôzne trasy, jazdu po rovine, stúpanie, či zostupy. Výrazne zlepšuje kondíciu a vytrvalosť, stimuluje všetky svaly, znižuje celulítídu a strie a v neposlednom rade tvaruje postavu. Jennifer sa venuje spinningu niekoľkokrát týždenne, už viac, ako dvadsať rokov.

SÚKROMNÝ TRÉNER

Jennifer si necháva pripravovať cvičebné plány na mieru od osobného trénera, ktorý je mastrom vo svojom obore. Leyon Azubuike pripravuje kondičný plán presne na mieru: “Intenzitu tréningu prospôsobujem jej programu. Keď viem, že na druhý deň bude veľa chodiť, nedám jej tréning nôh, ktorý by ju zničil”, uviedol pre časopis Womenshealth magazine. Kondičný plán zahŕňa aj boxovanie, rýchly švihadlový tréning, či cvičenia s elastickými expandérmi. 

Okrem iného chodí denne na dlhé prechádzky, ktoré jej spravia aj viac, ako 15-tisíc krokov za deň. Zdravá strava je u nej samozrejmosťou, no raz do týždňa má vždy cheat day, kedy si dá skutočne všetko, na čo má chuť. Jej najobľúbenejším jedlom sú špagety carbonara, ktoré si údajne dá takmer každý takýto deň. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:01