Markíza
StoryEditor

Týchto oteckov si zamilujete

12.12.2017, 10:04
Celebrity
Vlado Kobielsky, Braňo Deák, Filip Tůma a Marek Fašiang v úlohe fešných oteckov? V novom seriáli je všetko možné.

​Už v januári sa na obrazovkách v jednom seriáli stretnú štyria zrelí fešáci. Vlado Kobielsky, Braňo Deák, Filip TůmaMarek Fašiang sa v novom markizáckom seriáli Oteckovia vžijú do úloh otcov, ktorým pravidelne dvíhajú tlak ženy a deti.

Podľa slov riaditeľa televízie Matthiasa Setteleho pôjde o ľahkým zábavný a svieži rodinný seriál, ktorý bude iný, ako všetko ostatné. „Použili sme inovatívnu filmársku techniku, ktorá sa u nás ešte nikdy nepoužila,“ pochválil sa.

Herci si spolu s novinármi mali možnosť začiatkom týždňa pozrieť a zhodnotiť prvý diel. Braňo Deák ako nepoučiteľný sukničkár ukáže vypracované telo, Vlado Kobielsky bude uväznený medzi ešte stále manželkou a tehotnou milenkou, Filip Tůma sa vyvŕši na novom susedovi a Marek Fašiang zas takmer zapríčiní nehodu. To všetko popretkávané uveriteľnými situáciami, ktoré môžete zažiť aj u vás doma.

„Tento seriál je určite výnimočný, na slovenské obrazovky prinesie veľa radosti. Prinesie veľa láskavej, srdečnej slovenskej reality, humor a situácie, ktoré poznáme z každodenného života. Medzi dospelými a detskými hercami funguje chémia,“ tešila sa režisérka Adriana Totíková.  

Okrem štyroch oteckov a ich detí na vás v novinke čaká sladká Mary Havranová ako nežná a láskavá učiteľka, Zuzana Mauréry v úlohe prísnej riaditeľky škôlky, Monika Hilmerová ako oddaná manželka či Natália Puklušová ako čerstvá mamička nemanželského dieťaťa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 09:04