twitter.com/cabellopicsbr
StoryEditor

Smejú sa jej, no ona sa za svoju postavu nehanbí. Mladá speváčka prezentuje kilá navyše s hrdosťou

11.10.2021, 17:00
Celebrity
Priateľka známeho speváka Shawna Mendesa, speváčka Camila Cabello za posledné mesiace pribrala zopár kíl. A hoci to niektorým ľudom prekáža, ona si z toho ťažkú hlavu nerobí.

Má kilá navyše, no nehanbí sa za to. Camila Cabello sa vyjadrila na svojom instagramovom profile k celej kauze s fotografiami, ktoré boli uverejnené paparazzmi po tom, čo ju odfotili na pláži v plavkách: “Ďakujem mojim fanúšikom za podporu. Milujem vás”. Paparazzi ju totižto nafotili počas dňa, keď sa rozhodla oddychovať so svojim priateľom na pláži.

Ona sama sa síce za kilá navyše nehanbí, no niektorí neprajníci si na nej poriadne zgustli a nechali jej zopár hanlivých, až nechutných komentárov. Fanúšikovia sa jej ale okamžite zastali: “Nikdy neprestanem hovoriť, aká je Camila nádherná v plavkách” napísal jej obdivovateľ pod jej odkaz na celú zbytočnú kauzu. Ďalší sa pomaly pridávali: “Camila je nádherná žena a vždy to tak bude. Na fotografiách vyzerá sexi” písali mnohí ďalší.

​V dnešnom svete je body positivity veľmi dôležité a je potrebné šíriť sebalásku. Mladé dievčatá sú často odsudzované, pokiaľ nemajú dokonalé telá a preto sa rozhodli jej fanúšikovia Camilu patrične zastať. “Camila je nádherná žena a kilá navyše jej svedčia. To, že pribrala neznamená, že nie je rovnako nádherná, ako predtým. Body positivity vždy a navždy” napísal ďalší fanúšik speváčky. 

Camila sa už v roku 2019 vyjadrovala k body shamingu, pretože jej ľudia na instagrame pri jednej fotografii vytýkali, že pribrala a má viditeľnú celulitídu. “Som len človek, nie som z kameňa a je normálne mať všetky tieto nedokonalosti. Milujem sa taká, aká som!” a áno, všetky ženy sme nádherné také, aké sme!

Pozrite si, ako speváčka vyzerá:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:16