Galgan Music
StoryEditor

Nádherná Nela Pocisková: Očarí vás ako krehká baletka

11.12.2017, 08:42
Celebrity
Herečka a speváčka Nela Pocisková prijala ponuku Mira Jaroša. Jej hlas si teraz môžete vychutnať v skladbe Nech už nasneží, ktorú sprevádza vizuálne pôsobivý videoklip, ktorý očarí deti aj rodičov.

Nela Pocisková je síce tehotná, no zdá sa, že stíha celkom slušné množstvo umeleckých aktivít. Koncertuje s partnerom Filipom Tumom, hosťuje v divadle a najnovšie aj žiari po boku Mira Jaroša v novom videoklipe ku skladbe Nech už nasneží. Pochádza z Mirovho albumu Tešíme sa na Ježiška, ktorý si minulý rok vybojoval titul druhý najpredávanejší album.

Vo vizuálne pôsobivom videu sa Miro premení na cínového vojačika, ktorý sa zamiluje do plastovej baletky. "Verím na šťastné konce, preto sme príbeh tejto Andersenovej rozprávky trošku upravili. Napriek tomu, že nejde o detskú pesničku, viem, že si klip pozrie aj veľa detí a chcel som, aby príbeh dopadol dobre aj keď im ho rodičia budú možno musieť dovysvetliť," prezradil Miro, ktorý si ku skladbe Nech už nasneží požičal motív známy z Perinbaby. Ten mu museli schváliť jednohlasne siedmi dediči po Petrovi Hapkovi, autorovi melódie. "Mnohých predomnou odmietli, o to viac ma teší, že ja som požehnanie dostal," teší sa.

Spoluprácu s Nelou Pociskovou si Miro nevie vynachválť: "Je to profesionálka, robilo sa nám spolu veľmi dobre. V štúdiu  pri nahrávaní, ale aj pri nakrúcaní klipu, kde sme zažili kopec srandy. Som vďačný, lebo jej prítomnosť posunula skladbu niekam kde som ju vždy chcel mať, no pri minuloročnej verzii som to nestihol zrealizovať."

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:34