Instagram / Anastasia Knyazeva
StoryEditor

Šesťročná Anastasia je najkrajším dievčatkom na svete

07.12.2017, 12:16
Celebrity
Má len šesť rokov no už si vyslúžila titul najkrajšieho dievčatka na svete. Volá sa Anastasia Knyazeva a pochádza z Ruska. Ako sa vám páči?

​Titul najkrajšieho dievčatka na svete doteraz patril 16 – ročnej francúzskej modelke Thylane Blondeau. No tá z detských šiat už vyrástla, a tak má svoju nasledovníčku. Podľa Daily Mail je ňou šesťročná Anastasia Knyazeva, ktorá na svojom instagramovom profile nazbierala už viac ako šesťstotisíc fanúšikov. Fotografie tam však pridáva jej mama Anna. Vďaka tváričke bábiky a prenikavým modrým očiam jej obdivovatelia pribúdajú každým dňom.

Malá Anastasia už stihla rozbehnúť sľubnú modelingovú kariéru, stala sa tvárou kampane ruskej značky Chobi Kids. Vyhrala aj titul Malá Miss Aoki luxusnej detskej značky Mischka Aoki.

Anna pravidelne uverejňuje fotografie svojej dcérky z fotenia či zo zákulisia. Každá snímka má stovky komentárov, v ktorých sa ľudia nadchýnajú jej pravidelnými črtami. Fanúšikovia sú doslova z celého sveta, vrátane Indonézie či Brazílie.

Niektorí jej predpovedajú veľkú budúcnosti, o pár rokov by vraj mohla zaujať miesto slávnej ruskej supermodelky Iriny Shayk. Pozrite si jej fotky v našej galérii.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:00