Instagram / Basie Frank
StoryEditor

Barbora Švidraňová žiari šťastím: Ukázala rastúce bruško

05.12.2017, 08:52
Celebrity
Obľúbená speváčka a herečka Barbora Švidraňová je v radostnom očakávaní. Otcom bábätka je jej záhadný taliansky partner.

Speváčka a herečka Barbora Švidraňová je tehotná. Charizmatická ryšavka si svoje súkromie prísne stráži a s priateľom sa na verejnosti neukazuje. Jej fanúšikovia možno len matne tušia, že po Barborinom boku už nejaký ten čas stojí zahraničný priateľ. Ide o talianskeho hudobníka žijúceho v Londýne Francesca Mendoliu.

Radostná novinka sa prevalila v pondelok, speváčka tehotenstvo potvrdila pre portál Topky.sk. „Áno, je to pravda, s Francescom sa tešíme na príchod nášho bábätka. Keďže každý z nás žije inde, je to trošku náročnejšie, no pravidelne sa stretávame. Hoci sme to neplánovali, veľmi sa tešíme. Máme naozaj krásny vzťah a dôležité je to, aby to vytrvalo a najmä, aby bolo bábätko zdravé,“  povedala.

Neskôr na svoj instagramový profil zavesila fotografiu svojho rastúceho bruška pred zrkadlom. „Mnohí z vás mi neveria, mnohí z vás nechápu. Ale je to tak! A ja som najšťastnejšia na svete! Čaukooo!“ napísala pod túto fotku. Momentálne je speváčka v pätnástom týždni tehotenstva, bábätko príde na svet v máji.

​Bubeníka Francesca Mendolia máte možnosť vidieť v akcii aj vy. Už niekoľko rokov je totiž súčasťou skupiny Incognito. „Mal som to šťastie, že sa mi podarilo hrať na niekoľkých skvelých miestach a festivaloch na celom svete. Navštevujeme krásne krajiny, neustále stretávame nových ľudí. No najviac sa mi na tom celom páči to, že milujem hudbu kapely Incognito – čo viac by som si mohol želať? Keby som mal vybrať moje obľúbené miesto, kde sme hrali, bolo by to The Royal Albert Hall, legendárna hala, kde hrali všetci skvelí umelci. Má skutočne jedinečnú atmosféru,“ povedal v rozhovore pre portál Musicvein rešpektovaný umelec.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:54