Angelina JolieReuters
StoryEditor

Desivá dvojníčka Angeliny Jolie. Tomuto sa krásna herečka nepoteší

04.12.2017, 14:00
Celebrity
Hollywoodska herečka Angelina Jolie má dvojníčku. Iránčanka Sahar Tabar kvôli podobe na svoj idol vraj podstúpila 50 plastických operácii. Výsledok je však prinajmenšom rozpačitý.

​Počuli ste už o iránskej tínedžerke menom Sahar Tabar? Táto devätnásťročná mladá dáma natoľko obdivuje krásnu herečku Angelinu Jolie, že sa rozhodla vyzerať celkom ako ona. Podstúpila údajne 50 plastických operácií. Po tom, ako sa jej fotografie objavili na internete, stala sa doslova senzáciou týždňa. No nie preto, že by vyzeralo celkom ako zvodná Angelina. Práve naopak, jej fotky po premene vás môžu celkom slušne vydesiť. Istá podoba s Angelinou tam síce je, no týmto fotkám by sa herečka určite nepotešila. Množstvo prekvapených fanúšikov na Instagrame sa dokonca podľa portálu Hollywoodlife.com domnieva, že Sahar žiadne operácie nepodstúpila, ale na tvári má akúsi protetickú pomôcku. Tu je zopár faktov o tejto nevšednej tínedžerke.

Okrem toho, že má za sebou údajne päťdesiatku plastických operácií, schudla Sahar v honbe za podobou s Angelinou až 40 kíl. Keď si všimnete jej fotografie, hlava vyzerá byť nepomerne väčšia ako jej chudučké telo.

Na jej Instagrame pribudlo za jediný deň 60 000 nových fanúšikov a každým dňom sa o ňu zaujímajú tisícky ďalších.

Zaujímavosťou je, že Sahar odstránila všetky fotografie pred premenou. Celkom prvá fotografie na jej profile pochádza z marca tohto roka. No nejaký dobrák zverejnil jej podobu z minulosti na Twitteri a vďaka tomu máme možnosť vidieť, ako Iránčanka vyzerala predtým, ako ju posadla myšlienka na hollywoodsku herečku. Pravdu povediac, bolo to prirodzene krásne, zdravím kypiace dievča.

Aj keď jej profil vyzerá uveriteľne a autenticky, ešte stále je tu možnosť, že sa šikovná Sahar len hrá s našou predstavivosťou. Niektorí fanúšikovia ju totiž otvorene obviňujú z používania mejkapu či iných dočasných vylepšení, vďaka ktorým podobu s herečkou docieli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:13