instagram/luciajavorcekova
StoryEditor

Najkrajšia Slovenka? Lucia Javorčeková s telom bohyne je najsledovanejšou ženou na instagrame

04.12.2017, 10:39
Celebrity
Táto krásavica v počte followerov predbehla všetky instagramové slovenské krásky niekoľkonásobne. Kto je Lucia Javorčeková?

Slovenská modelka a sexbomba Lucia Jovorčeková (27) je vydatá od 18tich rokov a v dvadsiatke priviedla na svet svoju dcéru, čo v súvislosti s jej povolaním nie je úplne bežné. Práve na jej svadbe si ju všimla fotografka, ktorá ju upozornila na jej fotogenickosť a odvtedy  sa venuje modelingu. Najskôr predvádzala a fotila módu, postupne, vďaka svojmu kyprému telu, presedlala na glamour a akty, ktorými doslova vyráža dych každému, kto sa na jej fotografie pozrie. Má dokonalé ženské krivky (aj keď prsiam pomohol skalpel chirurga) a anjelsky krásnu tvár, čo je vražedná kombinácia.

Medzičasom sa z nej stala aj playmate, zahrala si v niekoľkých reklamách či dokonca v jednej epizóde Paneláku. Čo by však pri pohľade na takúto sexbombu povedal málokto, žije usporiadaný rodinný život po boku svojho manžela Pavla, s ktorým tvoria pár už dlhých 11 rokov. Ten ju vo všetkom podporuje, aj keď pre muža asi nie je jednoduché ustáť, že na jeho manželku slintajú tisícky chlapov.

Lucia u nás nie je až tak známa, no napríklad v Taliansku je veľmi vychytenou modelkou aktov. Predvádza aj plavky a spodnú bielizeň, takže vyzliekať sa pred ľuďmi a fotoaparátmi je pre mladú krásku rutina. Čo je však najneuveriteľnejšie, na instagrame má až 991 000 sledovateľov, čo je na Slovensku úplne najviac! Právom jej teda patrí titul "kráľovná instagramu." Pozrite si našu galériu a zistite, či aj vám padne sánka pri pohľade na telo Lucie Javorčekovej, tak, ako celému svetu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 10:40