profimedia
StoryEditor

Aj keď zomreli, nedokáže na nich zabudnúť. Zuzana Haasová si svoje zosnulé detičky pripomína

09.10.2021, 13:00
Celebrity
Ani napriek nepriaznivému osudu sa nevzdáva. Zuzana Haasová si prešla neľahkými skúškami, keď prišla o svoje milované ratolesti...

Zuzana Haasová sa pohybuje v slovenskom šoubiznise už nejaký ten rok. Vždy vysmiata, energická herečka má za sebou niekoľko významných úloh, či už v divadle či na televíznych obrazovkách, vďaka čomu ju nepochybne pozná aj mladšia generácia. Sympatická blondína si však paradoxne prešla náročnými skúškami a niektoré z nich trvajú až do dnešného dňa. Okrem cukrovky a rozvodu stratila totiž svoje dve ratolesti. 

Po dcérke Romanke sa Zuzana rozhodla mať so svojím vtedajším partnerom, zdravotníkom Martinom Kostkom. Obe pokusy však skončili nešťastne. Dcérka Karolínka, ktorá mala prísť na svet v roku 2013, zomrela len pár hodín po pôrode. Podobný scenár sa bohužiaľ zopakoval aj o dva roky neskôr, keď nedokázal prežiť ani Šimonko. 

Zuzana si svoje dve ratolesti, ktoré nedostali šancu byť na tomto svete, pripomína neustále. Karolínka by bola už školáčka, zatiaľ čo Šimonko by ešte navštevoval škôlku. Aj na to často herečka myslí. ,,Mám skrátka dátumy, na ktoré nikdy nezabudnem. Preto dnes prežívam, že Karolínka by mala už sedem rokov a Šimonko štyri. A rozmýšľam, ako by vyzerali, ale nevnímam to negatívne. Naopak, je to niečo, čo mi pomáha. Koniec-koncov vnukli mi to rodičia, korí prežili to isté,'' prezradila nám s tým, že svoje zosnulé deti pokladá za neodmysliteľnú súčasť svojho života. 

,,Som trojnásobná mama. Ak niekto komentuje moju postavu a moje vrásky, tak mu poviem, že som mama troch detí. Hoci dve mi neprežili. A to zanechá na človeku stopu. Bolo by čudné, keby nezanechalo. Nemôžem teda vyzerať, ako keby som nebola trikrát tehotná,'' vyjadrila sa Zuzana a dodala, že aj keď sa jej bývalý partner tvári inak, vie, že ani on na svoje deti nikdy nezabudne. ,,Viem, dokonca niekde povedal, že my sme deti nikdy nemali. Nič to, nemôžem chcieť od neho, aby vnímal veci tak ako ja. No som, presvedčená, že na tvár svojej dcéry či syna nikdy nezabudne,'' dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 17:46